Μήπως έχετε τον ανδρο-διώκτη;

Μήπως έχετε τον ανδρο-διώκτη;

Είναι άσχημο να κάνουμε τους άντρες να μας αποφεύγουν χωρίς να ξέρουμε καν τον λόγο. Αλλά οι παρακάτω συμβουλές ίσως σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να κάνετε μια νέα αρχή.

Από τη Σοφία Κροκιδά

Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι, όλοι μας ξέρουμε ανθρώπους που δεν έχουν καμία επίγνωση του εαυτού τους. Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως αδυνατούν να καταλάβουν γιατί σχεδόν κανείς δεν θέλει να τους έχει στην παρέα. Το περίεργο είναι όμως ότι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι γύρω τους ξέρουν τον λόγο. Σε αυτή την ιστορία φυσικά περιλαμβάνονται και οι σχέσεις μας με τους άνδρες. Μήπως άθελά σας κάνετε σοβαρά λάθη;

1. Σας αποκαλούν συχνά ψηλομύτα ή μοιάζει σαν να κάνετε στους άντρες χάρη που τους μιλάτε

Δεν είναι κακό να απορρίπτετε έναν άντρα που δεν σας αρέσει ή να ξεκόβετε μια συζήτηση επειδή κάποιος δεν είναι ο τύπος σας. Αλλά είναι σημαντικό να το κάνετε με ευγένεια και όχι με υπεροψία.

Ακόμα και αν ενδιαφέρεστε για κάποιον, με το που σας δει να φέρεστε με αυτόν τον τρόπο το πιο πιθανό είναι να το βάλει στα πόδια.

2. Δεν το παραδέχεστε, αλλά κατά βάθος μισείτε τους άντρες

Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον άντρα που μισεί πραγματικά τις γυναίκες; Δεν είναι δύσκολο να τους ξεχωρίσετε. Ακόμα και αν προσπαθούν να το κρύψουν, το μίσος αυτό βγαίνει προς τα έξω. Και αν εσείς μπορείτε να καταλάβετε “αυτούς” τους άντρες, τότε και οι άντρες καταλαβαίνουν “αυτές” τις γυναίκες.

3. Προχωράτε πολύ γρήγορα

Μήπως είστε από τις γυναίκες που αντιδρούν υπερβολικά σε μία απόρριψη; Μήπως σας αρέσει να κάνετε “σκηνή” για να νιώσουν άσχημα;

Σίγουρα όλες μας κάποια στιγμή έχουμε νιώσει κάτι παρόμοιο, αλλά καλό θα ήταν να διατηρούμε την ψυχραιμία μας γιατί αλλιώς μπορεί να αποκτήσουμε… κακή φήμη. Και καμία δεν θέλει να την κολλήσουν την ταμπέλα της “τρελής”!

4. Είστε εκρηκτικός χαρακτήρας

Ακόμα και αν δεν ξεσπάτε πάνω στον σύντροφό σας, οι άντρες τρομοκρατούνται με μια γυναίκα που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό της. Αν εκνευρίζεστε εύκολα, μάλλον αυτό είναι ένας καλός λόγος να σας αποφύγει κάποιος.

5. Δεν περιποιείστε τον εαυτό σας

Η αλήθεια πονάει, αλλά δυστυχώς, όταν μιλάμε για έλξη, μετράει όλο το πακέτο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να αρέσετε σε κάποιον. Κάντε το!

6. Είστε δύσκολη ή έχετε περίεργη συμπεριφορά

Αν οι γύρω σας σας λένε ότι δεν μπορούν να σας προσεγγίσουν εύκολα ή ότι πολλές φορές κάνετε πράγματα που ντροπιάζουν τους άλλους, τότε σίγουρα οι άντρες δεν θα καταφέρουν να σας αντέξουν.

Δείτε Επίσης
Δέκα σημάδια ότι δεν είστε ερωτευμένη, αλλά βολεμένη!

7. Στα social media σας κατηγορείτε συνεχώς τους άντρες

Αν τα μισά post σας στο Facebook μιλάνε για το πως οι άντρες δεν εκτιμούν τις γυναίκες και άλλα τέτοια, να είστε σίγουρη ότι έχετε βρει τον καλύτερο τρόπο να μην σας εκτιμήσουν ποτέ.

8. Θέλετε απεγνωσμένα να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί

Αν μιλάτε συνέχεια για νυφικά και μωρά, ειδικά στα πρώτα ραντεβού, θα κάνετε τους άντρες να εξαφανιστούν με συνοπτικές διαδικασίες. Ακόμα κι αν θέλουν και οι ίδιοι γάμο και οικογένεια, η πίεση τους φοβίζει.

9. Είστε κολλημένη στο κινητό σας

Κλείστε το. Σταματήστε να ανεβάζετε stories και να παίζετε Candy Crush. Αν θέλετε να ενδιαφερθεί κάποιος για εσάς θα πρέπει να κοιτάτε τον ίδιο και όχι την οθόνη του κινητού σας.

10. Είστε κτητική

Η ζήλια, ειδικά όταν ξεπερνάει τα λογικά όρια, δεν σας κολακεύει καθόλου. Σας κάνει απλά να φαίνεστε υπερβολική και τρομαχτική!

11. Είστε drama queen

Αν παίρνετε τα πάντα υπερβολικά σοβαρά, κλαίτε με το παραμικρό και μεγαλοποιείτε κάθε γεγονός, το πιο πιθανό είναι να απωθείτε τους άντρες. Κανείς δεν θέλει τόσο δράμα στη ζωή του!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.