Μήπως, τελικά, δεν σας αγαπάει;

Μήπως, τελικά, δεν σας αγαπάει;

Πολλοί άντρες έρχονται στη ζωή μας και μας αναστατώνουν αλλά χωρίς να θέλουν κάτι παραπάνω από εμάς. Πώς θα το μάθουμε; Τα 12 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν σας αγαπάει πραγματικά!

Από τη Σοφία Κροκιδά

Εκεί έξω υπάρχουν όλα τα είδη αντρών: Καλοί και κακοί, άντρες που είναι έτοιμοι να αφιερωθούν σε μια σχέση και άντρες που θέλουν απλά να μας κοροϊδέψουν. Ένας άντρας που αγαπάει όμως, δεν θα μας κάνει ποτέ κακό. Θα προσπαθήσει να μας δώσει όσα περισσότερα μπορεί και να είναι δίπλα μας κάθε στιγμή.

Ποια είναι τα 12 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν σας αγαπάει πραγματικά:

1. Γκρινιάζει συνεχώς για πράγματα που κάνετε

Όταν κάποιος σας αγαπάει δεν γκρινιάζει όλη την ώρα. Αποδέχεται όσα μπορείτε να κάνετε και σας στηρίζει. Μπορεί στην αρχή να μην σας φαίνεται σημαντικό, αλλά στην πορεία μιας σχέσης η στάση αυτή έχει μεγάλη βαρύτητα.

2. Αρνείται να αποδεχτεί το παρελθόν σας

Όταν κάποιος σας αγαπάει σας δέχεται όπως είστε. Δεν σας κάνει να νιώθετε άσχημα λόγω του παρελθόντος σας. Οι εμπειρίες σας είναι κομμάτι του εαυτού σας και ένα κομμάτι που ο σύντροφός σας πρέπει να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει.

3. Δεν προσπαθεί να επικοινωνήσει αληθινά

Ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά θα βρει τον χρόνο να καθίσει και να συζητήσει όποιο ζήτημα προκύψει. Μόνο αν δεν σας σέβεται θα προσπαθήσει να ξεγλιστρήσει και να αποφύγει μία σημαντική κουβέντα.

4. Ζητάει χωρίς να δίνει

Όταν κάποιος σας αγαπάει θα θέλει να δώσει και να πάρει. Δεν θα θέλει μόνο να παίρνει αφήνοντάς σας άδεια αλλά θα προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία στη σχέση.

5. Σας προσβάλει για την εμφάνισή σας

Ο άντρας που αγαπάει αληθινά μια γυναίκα δεν προσπαθεί ποτέ να τη μειώσει ή να την κάνει να νιώσει άσχημα για πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει. Το να ενισχύει κάποιος τις ανασφάλειές σας είναι σημάδι τοξικής συμπεριφοράς, αφού σε μια υγιή σχέση πρέπει να σε εκτιμούν για αυτό που είσαι.

6. Θέλει να σας ικανοποιήσει μόνο όταν υπάρχει ανταγωνισμός

Αν έχετε στη ζωή σας κάποιον που σας «αγαπάει» μόνο όταν σας διεκδικούν άλλοι, τότε μάλλον θα πρέπει να χωρίσετε. Είναι το είδος ανθρώπου που φροντίζει μια γυναίκα μόνο όταν υπάρχουν και άλλοι γύρω του και η συμπεριφορά αυτή είναι ιδιαίτερα τοξική. Γι’ αυτόν είστε απλώς ένα παιχνίδι.

7. Δεν σας γνωρίζει στους φίλους και την οικογένειά του

Αν σας αγαπάει θα σας βάλει στη ζωή του και θα σας γνωρίσει στους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εκείνον. Δεν θα σας κρύψει ποτέ τους φίλους και την οικογένειά του αλλά θα θέλει να σας φέρει σε επαφή μαζί τους.

Δείτε Επίσης
Δέκα συμπεριφορές που δείχνουν ότι ένας άντρας έχει χάσει το ενδιαφέρον του

8. Δεν θέλει να μιλάει για το μέλλον

Αν και μπορεί να είναι ένα δύσκολο θέμα, όταν κάποιος σας αγαπάει θα θέλει να μιλάτε για το κοινό σας μέλλον. Θα θέλει να σχεδιάσετε πράγματα παρέα και να δείτε πού μπορεί να φτάσει αυτή η σχέση. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται δεν σας βλέπει πουθενά στα μελλοντικά του σχέδια και γι’ αυτό δεν θέλει να σχεδιάζει τίποτα μαζί σας.

9. Σας κάνει να αποδεικνύετε συνεχώς τον εαυτό σας

Ο άντρας που σας αγαπάει δεν θα σας κάνει ποτέ να νιώσετε «λίγη». Δεν θα σας ζητήσει να αποδείξετε την αγάπη σας απέναντί του ή να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα.

10. Σας κάνει να νιώθετε ανασφαλής

Όταν κάποιος δεν σας αγαπάει ό,τι και αν κάνετε μοιάζει λάθος. Κι εσείς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική όταν είστε μαζί του για να μην τον ενοχλήσετε πάλι. Μην ξεχνάτε όμως πως αγάπη δεν είναι να θυσιάζετε συνεχώς τη δική σας ηρεμία για τον άλλο.

11. Δεν σέβεται εσάς και τα όριά σας

Όλοι έχουμε όρια και όσοι μας αγαπούν τα ξέρουν και φροντίζουν να μην τα ξεπερνούν. Αυτό συμβαίνει επειδή μας σέβονται. Όταν κάποιος δεν νοιάζεται μπορεί να δοκιμάζει καθημερινά τα όριά σας χωρίς να τον νοιάζει.

12. Κάνουν τα πάντα να μοιάζουν με δικό σας λάθος

Όταν κάποιος δεν σας αγαπάει κάνει ακόμα και τα μικρά πράγματα να φαίνονται μεγάλα και τρομερά. Σας πιέζει συνεχώς για πράγματα που δεν φταίτε και δεν μπορείτε να ελέγξετε. Μην το αφήνετε να συμβαίνει. Αξίζετε κάτι καλύτερο.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.