Ποια είναι η γλώσσα της αγάπης, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ποια είναι η γλώσσα της αγάπης, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Τι σημαίνει αγάπη για εσάς και πώς θέλετε να σας την δείχνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι; Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τις δικές του συνήθειες και φυσικά τον δικό του τρόπο να εκφράζεται συναισθηματικά. Ποια είναι λοιπόν, η δική σας γλώσσα για την αγάπη;

Όποια κι αν είναι η δική σας γλώσσα της αγάπης, καθορίζει το πώς έρχεστε κοντά με τους ανθρώπους και σας βοηθάει να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας μαζί τους.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Παραδεχτείτε το, σας αρέσει να σας τονώνουν τον εγωισμό πού και πού. Γι’ αυτό και η γλώσσα της αγάπης για εσάς μεταφράζεται με λόγια επιβεβαίωσης. Γιατί τα γλυκά λόγια από κάποιον για τον οποίο νοιάζεστε σας κάνουν να νιώθετε βαθιά ζεστασιά και σιγουριά.

Είστε ένα ζώδιο με πάθος, που απολαμβάνετε την οικειότητα. Αυτό όμως που πραγματικά σας κάνει να νιώθετε ότι σας αγαπάει ο σύντροφός σας είναι το να εκφράζει τα συναισθήματά του απέναντί σας με λόγια. Αυτός ο τρόπος σας φαίνεται ο πιο αληθινός και πειστικός.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Για εσάς αγάπη σημαίνει δώρα. Ένα δώρο που φανερώνει ότι κάποιος σας σκέφτηκε σας αγγίζει πολύ περισσότερο από ένα χάδι ή από μια γλυκιά κουβέντα. Γιατί, το να έχετε στα χέρια σας κάτι που υποδηλώνει την αγάπη ενός ανθρώπου είναι η καλύτερη υπενθύμιση για τα συναισθήματά του.

Είστε άλλωστε άνθρωπος που προτιμά τις χειροπιαστές αποδείξεις. Φυσικά, οι στενές σχέσεις με κάποιον έχουν κι αυτές αξία, αλλά το να σας δώσει κάποιος ένα αναμνηστικό που κρύβει μέσα του ιστορίες και συναισθήματα αποτελεί για εσάς μία από τις πιο ξεκάθαρες πράξεις αγάπης.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Συνήθως έχετε τόσα πολλά στο κεφάλι σας που είναι πραγματικά θαύμα το πώς έχετε χρόνο να απολαμβάνετε τη ζωή. Η γλώσσα της αγάπης για εσάς κρύβεται στη σωματική επαφή. Γιατί όταν όλα γύρω σας είναι χαοτικά και αγχωτικά, το μόνο που μπορεί να σας ηρεμήσει είναι ένα άγγιγμα.

Μπορεί να είναι ένα απλό κράτημα των χεριών ή ένα χάδι στην πλάτη. Αλλά ακόμα κι αυτό, μετά από μια δύσκολη μέρα, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αγάπη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Δεν ζητάτε πολλά από τη ζωή. Αυτό που θέλετε όμως είναι να περνάτε όσο πιο πολύ χρόνο μπορείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αγάπη για εσάς σημαίνει ποιοτικές στιγμές που σας φέρνουν κοντά με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Το να ξέρετε ότι κάποιος είναι πρόθυμος να σας αφιερώσει χρόνο από τη μέρα του, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα γεύμα ή ένα τηλεφώνημα μετά τη δουλειά, αποτελεί απόδειξη ότι η σχέση σας μαζί του είναι αληθινά σημαντική.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ένα ακόμα ζώδιο που αγαπάει να του τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Δεν φταίτε που αγαπάτε να σας λένε λόγια επιβεβαίωσης και να τονίζουν το πόσο μοναδική και τέλεια είστε!

Συγκεκριμένα, προτιμάτε οι άνθρωποι που σας αγαπάνε να εκθειάζουν τα ταλέντα σας, την προσωπικότητά σας και άλλα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Το να ξέρετε ότι αυτοί που αγαπάτε σας βλέπουν με τέτοιο τρόπο έχει τεράστια αξία για εσάς.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Περνάτε τόσο χρόνο κάνοντας πράγματα για τους άλλους, έτσι ώστε αγάπη για εσάς σημαίνει ανταπόδοση. Οι πράξεις για εσάς αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι κάποιος νοιάζεται για εσάς γιατί φαίνεται στο τι μπορούν να κάνουν για να είστε κι εσείς χαρούμενη.

Ακόμα κι αν απλά κάποιος σας ρωτήσει πώς μπορεί να σας βοηθήσει σε μια δουλειά ή να σας μαγειρέψει μετά από μία δύσκολη ημέρα, σημαίνει πολλά για εσάς, ειδικά αφού εσείς συνηθίζετε να κάνετε πράγματα για τους άλλους.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Η γλώσσα της αγάπης για εσάς μεταφράζεται σε δώρα. Λατρεύετε να σας λούζουν με δώρα, γιατί και σε ποιον δεν αρέσει να παίρνει νέα πράγματα από κάποιον που αγαπάει; Για εσάς, το να ξετυλίγετε ένα δώρο ή ακόμα και το να σας κερνάνε έναν καφέ έχει ιδιαίτερη σημασία.

Είστε λάτρης των ωραίων πραγμάτων και το να σας κάνουν δώρα όχι μόνο σας κάνει να νιώσετε αγαπητή αλλά και μοναδική.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Είστε άνθρωπος που του αρέσει η σωματική επαφή. Και αυτή είναι για εσάς η γλώσσα της αγάπης. Θεωρείτε τρομερά σημαντικό το να μπορεί να έρθετε κοντά με κάποιον σωματικά, γιατί έτσι νιώθετε ότι συνδέεστε πραγματικά μαζί του.

Δείτε Επίσης

Τι λέει το ζώδιο σας για τον τρόπο που ερωτεύεστε;

Η έντονη προσωπικότητά σας άλλωστε το επιβάλλει. Ένα τρυφερό άγγιγμα, ένα χάδι ή μια αγκαλιά είναι αρκετά για να σας κάνουν να νιώσετε αληθινή αγάπη.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η αλήθεια είναι ότι είστε φτερό στον άνεμο. Τι εννοούμε; Ότι σπάνια δένεστε με κάποιον άνθρωπο, τόπο και αλλάζετε εύκολα τρόπο ζωής. Αυτό που στ’ αλήθεια σας αρέσει είναι να τριγυρνάτε αναζητώντας νέες περιπέτειες που θα σας συνεπάρουν.

Γι’ αυτό και η γλώσσα της αγάπης για εσάς είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάτε με κάποιον. Μπορεί να μην μείνετε για πάντα δίπλα του, αλλά το να βιώνετε μαζί κάποιες νέες εμπειρίες έχει για εσάς τεράστια αξία.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Μπορεί να έχετε εκλεπτυσμένα γούστα, αλλά ποτέ δεν λέτε όχι σε ένα δώρο με συναισθηματική αξία. Η γλώσσα της αγάπης για εσάς κρύβεται στο να παίρνετε δώρα και δεν χρειάζεστε κάτι ακριβό για να σας κάνει να νιώσετε μοναδική.

Φτάνει να είναι ένα δώρο από καρδιάς. Οτιδήποτε συμβαδίζει με τα ενδιαφέροντά σας και σημαίνει κάτι και για τους δύο σας, σας κάνει να νιώθετε ότι παίρνετε αληθινή αγάπη.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αγάπη για εσάς σημαίνει πράξεις. Εθελοντισμός, βοήθεια σε μια δύσκολη στιγμή ή ακόμα και κάτι μικρό είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και να νιώσετε ότι προσφέρετε κι εσείς για έναν καλύτερο κόσμο.

Γι’ αυτό και όταν κάποιος αναλαμβάνει να σας ξεκουράσει και να σας βοηθήσει σε κάτι, τότε είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας. Οι πράξεις καλοσύνης σας δίνουν τη σιγουριά ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω στους ανθρώπους σας, γιατί ξέρουν ότι με αυτό τον τρόπο σας κάνουν χαρούμενη.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Θα θυσιάζατε τα πάντα για τους αγαπημένους σας. Γιατί για εσάς, ζωή σημαίνει να βοηθάς τους γύρω σου και να τους δίνεις να καταλάβουν πόσο μοναδικοί και σημαντικοί είναι.

Μπορεί να είστε κλειστός χαρακτήρας και να έχετε μικρό κύκλο, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που θέλετε είναι αυτοί που αγαπάτε να σας πουν ότι κάνετε το σωστό στη ζωή σας. Έτσι θα ξέρετε ότι σας αγαπάνε κι εκείνοι πραγματικά.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.