Πώς το ζώδιό μας επηρεάζει την ερωτική μας ζωή

Πώς το ζώδιό μας επηρεάζει την ερωτική μας ζωή

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες μας θεωρούμε ότι η αστρολογία λειτουργεί ανακουφιστικά στα ερωτικά μας δίνοντάς μας μικρά tips για όλους εκείνους τους άγνωστους άντρες που μας περιμένουν εκεί έξω να μας… ταλαιπωρήσουν με τα «εγώ» τους και τις ιδιοτροπίες τους. Όλες οι βασικές πληροφορίες που κρύβουν τα ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων μας βοηθούν να αποφασίσουμε για τις σχέσεις, στις οποίες αξίζει να επενδύσουμε…

Ανοίγοντας, λοιπόν, το «αιώνιο λυσάρι» μπορούμε να βρούμε την απάντηση στον τύπο του άντρα που είναι συμβατός με εμάς, σύμφωνα με το ζώδιό του.

Σε πρώτη φάση, Νερό και Γη είναι συμβατά μεταξύ τους όπως και η Φωτιά με τον Αέρα. Μεταξύ τους τα ζώδια του Νερού, της Φωτιάς, της Γης και του Αέρα τα πάνε εξίσου καλά, αν και σε κάποιες περιπτώσεις, η ενέργεια που συσσωρεύεται μπορεί να είναι αρνητική.

Εστιάζοντας δε, στη Σελήνη και την Αφροδίτη του συγκεντρώνουμε πολύτιμες πληροφορίες όχι μόνο για το ζώδιό του, που είναι και το αρχικό ζητούμενο, αλλά και για το πώς λειτουργεί ολοκληρωμένα  στην αρχή μιας σχέσης, τι φοβάται, τι του προκαλεί ανασφάλεια και ποιες είναι οι πραγματικές του ανάγκες…

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Συμβατός με: Λέοντα, Τοξότη, Ζυγό και Κριό (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Αιγόκερω, Καρκίνο, Κριό (σε κάποιες περιπτώσεις), Ιχθύ.

Υπέρ: Ένα άτομο με πάθος που γνωρίζει πώς να εκφράσει την αγάπη του. Είναι στη φύση του να παρακινεί τον σύντροφό του και να του δείχνει κίνητρα προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Κατά: Ένας Κριός θέλει συχνά να παίζει σόλο ή να ακολουθεί τον δικό του δρόμο. Η συνύπαρξη και ο συμβιβασμός απαιτούν για εκείνον προπόνηση.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Καταρχήν, δεν πρέπει να είναι στατικό. Αν περιλαμβάνει φαγητό, χρειάζεται να προηγηθεί μια βόλτα στην περιοχή ή να κανονιστεί χορός μετά σε ένα κλαμπ.

Τον Κριό τον κολακεύουμε και δεν ξεχνάμε να τον ρωτήσουμε για τη ζωή του. Είναι ο τύπος που δεν φοβόμαστε να προκαλέσουμε σε μια παρτίδα τάβλι ή μπιλιάρδο.

Αν τον πάμε κάπου που δεν έχει βρεθεί ή σε δραστηριότητα την οποία αγνοεί, είμαστε μέσα! Απλώς χρειάζεται πριν την έκπληξη να έχουμε ερευνήσει τα ενδιαφέροντά του για να μην αποτύχουμε.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Συμβατός με: Παρθένο, Αιγόκερω, Καρκίνο, Σκορπιό και Ταύρο (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Λέοντα, Υδροχόο, Ταύρο (σε κάποιες περιπτώσεις) και Κριό (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία του. Αλλά και η φοβερή ικανότητά του να προγραμματίζει και να κρατάει ένα σύντροφο στον ίσιο δρόμο μεταδίδοντάς του τη σχεδιαστική του ωριμότητα. Ο αισθησιασμός του βοηθάει στο να γίνεται ένας Ταύρος καλός εραστής και τις υπόλοιπες ώρες… υπέροχος μάγειρας!

Κατά: Έλλειψη ευελιξίας και δυσκολία στην ανάπτυξη συναισθηματικής οικειότητας. Για να «ανοιχτεί» συναισθηματικά, απαιτείται χρόνος, όπως και για να μάθει να αποφασίζει με την καρδιά.
Αν ξεφύγουμε από τον καθορισμένο προγραμματισμό του, θα δυσαρεστηθεί ή στην καλύτερη περίπτωση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Έναν Ταύρο τον κακομαθαίνουμε. Τίποτα υπερβολικά ακριβό: ένα ιδιαίτερο μπουκάλι κρασί που δεν έχει δοκιμάσει ή ένα μέρος με θέα αρκούν.

Όσο μικρότερη είναι η παρέα, τόσο το καλύτερο. Αποφεύγουμε τις μεγάλες εκπλήξεις και πάμε για τα σίγουρα και παραδοσιακά. Αν πιεστούν να ζήσουν μια εμπειρία με το ζόρι, δεν θα πάει καλά…

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Συμβατός με: Ζυγό, Υδροχόο, Τοξότη, Κριό και Δίδυμο (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Παρθένο, Ιχθύ, Δίδυμο (σε κάποιες περιπτώσεις), Ταύρο (σε κάποιες περιπτώσεις)

Υπέρ: Κρατάει το ενδιαφέρον του άλλου και το σημαντικότερο προσόν του είναι η ευελιξία του στις απρόσμενες καταστάσεις. Μας βοηθάει να προχωρήσουμε μπροστά και αναλύει ένα πρόβλημα από κάθε πλευρά προτού βρει τη λύση του.

Κατά: Δεν απολαμβάνει τη στιγμή, γιατί συνήθως ο νους του τρέχει σε μελλοντικά σενάρια. Τις περισσότερες φορές θα φανεί ελαφρώς αγνώμων για όλα όσα ζει κάνοντάς μας να νιώσουμε θιγμένες.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Θέλει να βομβαρδιστεί με ερωτήσεις, ιστορίες, απόψεις. Βιβλία, ταινίες, εμπειρίες – όλα τον ενδιαφέρουν και η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να διαφωνήσουμε μαζί του. Ένα ντιμπέιτ εύκολα μετατρέπεται σε ευκαιρία για έντονο φλερτ!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Συμβατός με: Ιχθύ, Σκορπιό, Ταύρο, Αιγόκερω και Καρκίνο (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Κριό, Ζυγό, Δίδυμο (σε κάποιες περιπτώσεις), Καρκίνο (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Ένας Καρκίνος είναι αξιαγάπητος όχι μόνο γιατί είναι τρυφερός αλλά γιατί θα κάνει και τα πάντα για τη σύντροφό του. Μια όαση ασφάλειας και σιγουριάς, αφού γνωρίζουμε ότι εκείνος μας εκτιμά και μας βοηθά να μοιραστούμε μαζί του όλο αυτό το συναίσθημα.

Κατά: Η κυκλοθυμία του και η υπερευαισθησία του προκαλούν θέματα, γιατί εκείνος θέλει τη σύντροφό του να εξωτερικεύει το ίδιο εύκολα με εκείνον τα συναισθήματά της.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Συντονιζόμαστε με τη συναισθηματική του διάθεση. Πράγμα που σημαίνει ότι ενεργούμε με πάθος και ευαισθησία.
Παρατηρούμε τη γλώσσα του σώματος, φροντίζουμε να απολαμβάνει τη βραδιά και ενδιαφερόμαστε αν όντως διασκεδάζει.

Μιλάμε για τα παιδικά μας χρόνια και μοιραζόμαστε τις αναμνήσεις μας. Δεν κουβαλάμε ολόκληρη παρέα αλλά αν τύχει, ένα ακόμα ζευγάρι είναι ό,τι πρέπει.

Δεν θα εντυπωσιαστεί με μια υπερβολική κίνηση: κράτηση σε ένα πολύ επίσημο εστιατόριο ή ενοικίαση ενός πανάκριβου αυτοκινήτου για τη μετακίνησή μας είναι περιττά! Του αρκεί να τον κοιτάμε βαθιά στα μάτια και να είμαστε ειλικρινείς.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Συμβατός με: Κριό, Τοξότη, Υδροχόο και Λέοντα (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Σκορπιό, Ταύρο, Καρκίνο (σε κάποιες περιπτώσεις), Λέοντα (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Η γενναιοδωρία και η τρυφερότητά του, αλλά και η ικανότητά του να φέρνει χαρά στον άλλον.

Κατά: Η δυσκολία του να θυμηθεί τις ανάγκες της συντρόφου του, καθώς συνήθως είναι προσηλωμένος στον εαυτό του. Αλλά και η απαίτησή του να του συμπεριφερθούμε λες και είναι ο βασιλικός διάδοχος.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Επιδιώκουμε ένα ευχάριστο βράδυ. Τι θα μας έκανε και τους δύο να γελάσουμε και να χαλαρώσουμε;

Με τον Λέοντα δεν αποκλείεται να φωτογραφηθούμε σαν νεαροί έφηβοι σε ένα φωτογραφικό θάλαμο ανταλλάσοντας πόζες. Πάμε σε πάρτι, ανακατευόμαστε με μεγάλες παρέες και αποφεύγουμε οτιδήποτε πολύ επίσημο.

Επιλέγουμε τολμηρό ντύσιμο που δείχνει αυτοπεποίθηση και προσέχουμε να μην μιλάμε πολύ για τον εαυτό μας γιατί ένας Λέων το σιχαίνεται αυτό. Αντιθέτως, αυτό που θέλει είναι να εστιάσουμε σε εκείνον ρωτώντας τον συνεχώς για τις επιθυμίες και τα όνειρά του.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Συμβατός με: Αιγόκερω, Ταύρο, Ιχθύ, Σκορπιό και Παρθένο (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Δίδυμο, Τοξότη, Λέοντα (σε κάποιες περιπτώσεις) και Παρθένο (σε κάποιες περιπτώσεις)

Υπέρ: Ένας Παρθένος θα φροντίσει να ευχαριστήσει και θα προσέξει τη σύντροφό του, ώστε να νιώσει ξεχωριστή. Είναι σε γενικές γραμμές υπεύθυνος και λαμβάνει λογικές αποφάσεις.

Κατά: Η τελειομανία και οι ανεδαφικές προσδοκίες  για τον εαυτό του, κυρίως, αλλά και για τη σύντροφό του. Ένας Παρθένος έχει εκπαιδευτεί να επιλέγει τις μάχες που θα δώσει και αδιαφορεί για τα άνευ σημασίας ζητήματα, ενώ διστάζει να μοιραστεί ευθύνες, επειδή θέλει να έχει τον έλεγχο.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Φροντίζουμε την εμφάνισή μας – από το να μυρίζουμε όμορφα μέχρι τα μαλλιά μας να είναι καλοχτενισμένα. Δείχνουμε με μικρές λεπτομέρειες ότι νοιαζόμαστε για τα ενδιαφέροντά του επιλέγοντας μουσική ή μια ταινία που του αρέσει.

Αν βγούμε με παρέα, τον αφήνουμε να επιλέξει εκείνος τα πρόσωπα. Δεν καθυστερούμε, δεν κάνουμε πολλή φασαρία, ούτε προχωράμε πολύ γρήγορα τη φάση. Ένας Παρθένος προτιμά να χτιστεί σταδιακά η ένταση ανάμεσα στα δύο φύλα.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Συμβατός με: Υδροχόο, Δίδυμο, Κριό και Ζυγό (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Καρκίνο, Αιγόκερω, Παρθένο (σε κάποιες περιπτώσεις), Ζυγό (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Η συντροφικότητά του! Η γενναιοδωρία του ως εραστής.
Η διαπραγματευτική του ικανότητα και η απαράμιλλη τεχνική του να συμβιβάζει καταστάσεις. Ένας ιδανικός άντρας για να συνυπάρξεις και να συμπορευτείς.

Κατά: Η μυστικοπάθειά του που δεν επιτρέπει στη σύντροφό του να εντοπίσει πιθανές αιτίες δυσαρέσκειας με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται προβλήματα.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Είμαστε ευγενικές, γιατί οι καλοί τρόποι μετράνε υπέρ μας. Δίνουμε προσοχή στο στιλ μας και κανονίζουμε η έξοδός μας να γίνει στο πλαίσιο μιας κοινωνικής εκδήλωσης με προσεγμένη ατμόσφαιρα που θα την απολαύσει.

Αποφεύγουμε εντάσεις και διαφωνίες προσπερνώντας διακριτικά τις αφορμές και εστιάζοντας στη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Αν αποφασίσουμε να συνεχίσουμε μαζί του, θα χρειαστεί, βεβαίως, να εξασκηθούμε κι εμείς στην τέχνη της διαπραγμάτευσης για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε κοινούς δρόμους.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Συμβατός με: Καρκίνο, Ιχθύ, Παρθένο, Ταύρο, Σκορπιό (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Λέοντα, Υδροχόο, Ζυγό (σε κάποιες περιπτώσεις) και Σκορπιό (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Η σεξουαλική του δύναμη και η ικανότητά του να κάνει τη σύντροφό του να νιώσει επιθυμητή. Η διάθεσή του να δημιουργήσει έναν έντονο συναισθηματικό δεσμό και να «δουλέψει» όποιο πρόβλημα προκύψει στη σχέση.

Κατά: Η τάση του να παραμένει κλειστός σαν στρείδι αν δεν θέλει να μοιραστεί τα συναισθήματά του. Χαρακτηριστικό που μας αναγκάζει να ψαχνόμαστε για να βρούμε τι κρύβει.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Εμφανιζόμαστε όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται. Δεν επιλέγουμε, δηλαδή, να φορέσουμε κάτι που δεν θα διαλέγαμε ποτέ.

Δείτε Επίσης

Τι μου λείπει; Η Νο1 ανάγκη στη ζωή μας, σύμφωνα με το ζώδιο μας!

Δεν κουτσομπολεύουμε γιατί ένας Σκορπιός θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για τις προθέσεις μας. Ξεκινάμε τη συζήτηση μοιραζόμενες μια πολύ δική μας εμπειρία. Αν δημιουργείται μυστήριο με την αποκάλυψή μας, εκείνος θα ενθουσιαστεί γιατί θέλει κάτι να τον ιντριγκάρει.

Προσέχουμε τα σταυρωμένα χέρια και τις κινήσεις που δείχνουν κλειστό χαρακτήρα. Ιδανικά, του χαρίζουμε πολλά έντονα βλέμματα διατηρώντας πάντα την επαφή μαζί του.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Συμβατός με: Κριό, Λέοντα, Υδροχόο, Δίδυμο και Τοξότη (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Παρθένο, Ιχθύ, Σκορπιό (σε κάποιες περιπτώσεις), Τοξότη (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Η ικανότητά του να μετατρέπει την καθημερινότητα σε συναρπαστική περιπέτεια και να ανοίγει τους ορίζοντες της συντρόφου του. Η ευκολία προσαρμογής ακόμα και στις σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό καθώς και η εξωτερίκευση του πάθους.

Κατά: Η διάθεσή του για φλερτ και περιπέτεια φέρνει σε αμηχανία μια σύντροφο. Ο ίδιος θέλει να είναι ανεξάρτητος και χρειάζεται τον χρόνο του για να κάνει τη γυναίκα της ζωής του να νιώσει σιγουριά μαζί του.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Προγραμματίζουμε μια ανέλπιστη έξοδο. Ακόμα και πεζοπορία κάτω από το φως της πανσελήνου θα τον ξεσηκώσει αρκεί να είναι μια καινούργια εμπειρία.

Επειδή του αρέσει να είναι μέντορας και να καθοδηγεί, δεν τον κόβουμε όταν μας αναλύει κάτι. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας και να είμαστε πάντα ευθείς.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Συμβατός με: Ταύρο, Παρθένο, Καρκίνο και Αιγόκερω (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Κριό, Ζυγό, Τοξότη (σε κάποιες περιπτώσεις), Αιγόκερω (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και η εστίαση στη μακροχρόνια δέσμευση. Μπορεί να αργεί να δείξει ενδιαφέρον αλλά όταν αγαπήσει, θα αγαπήσει βαθιά.

Ένας Αιγόκερως πιστεύει πολύ στη σκληρή δουλειά, τον προγραμματισμό και θέλει να είναι τέλειος σε ό,τι κι αν κάνει συμπεριλαμβανομένων των ερωτικών πρακτικών του!

Κατά: Η προσήλωση στους επαγγελματικούς στόχους απομονώνει μια σύντροφο που θα πρέπει να του υπενθυμίζει να της αφιερώσει περισσότερο χρόνο. Η απροθυμία του να μοιραστεί ευθύνες και να χάσει τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων είναι δύσκολα διαχειρίσιμη.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Είμαστε ακριβείς και έχουμε τσεκάρει μαζί του από την προηγούμενη μέρα το πρόγραμμα της βραδιάς. Αν επιλέξουμε φαγητό, ταινία ή συναυλία, φροντίζουμε να είναι εξαιρετικό και αποφεύγουμε μαζικά προγράμματα, ανόητες εκπλήξεις και μεγάλες παρέες.

Δεν περιμένουμε να μας ανοίξει την καρδιά του γιατί πρώτα πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του. Έτσι κι αλλιώς, όμως, νιώθει άβολα να μιλάει για τα συναισθήματά του.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Συμβατός με: Ζυγό, Δίδυμο, Κριό, Λέοντα, Υδροχόο (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Ταύρο, Σκορπιό, Αιγόκερω (σε κάποιες περιπτώσεις), Υδροχόο (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Η πίστη και η ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του. Επίσης, η ικανότητά του να λύνει τα προβλήματα, η κοινωνικότητα και η τάση του να μας κάνει να νιώθουμε ευχάριστα συστήνοντάς μας σε νέες φιλικές παρέες.

Κατά: Η επιθυμία του να μένει αποστασιοποιημένος και να αποφεύγει τις συναισθηματικές εμπλοκές εμποδίζει την επικοινωνιακή ένωση με μια σύντροφο.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Να είμαστε πρωτότυπες. Να φορέσουμε κάτι μοναδικό και να επενδύσουμε σε μια μικρή έκπληξη. Ιδανικά δεν πρέπει να δείξουμε συμβατικές. Αν δεν μπορούμε, καλό είναι να δείξουμε την πρόθεσή μας να μάθουμε από εκείνον κάτι καινούργιο.

Οι παρέες, μικρές ή μεγάλες, ενθουσιάζουν έναν Υδροχόο. Για τον ίδιο λόγο δεν θα ήθελε να ανοιχτούμε σε προσωπικές εξομολογήσεις από τις πρώτες συναντήσεις μας.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Συμβατός με: Καρκίνο, Σκορπιό, Λέοντα, Παρθένο και Ιχθύ (σε κάποιες περιπτώσεις).
Ασύμβατος με: Δίδυμο, Τοξότη, Υδροχόο (σε κάποιες περιπτώσεις) και Ιχθύ (σε κάποιες περιπτώσεις).

Υπέρ: Αγαπησιάρης με ένστικτο και κατάλληλος για πνευματική ένωση. Η αγάπη του είναι καθαρή χωρίς δεύτερες σκέψεις. Του αρέσει να αγαπάει και να αγαπιέται και είναι υπέροχος όταν δημιουργεί αρμονικές σχέσεις και διδάσκει τη σύντροφό του να αφήνεται εμπιστευόμενη τις προθέσεις του σύμπαντος.

Κατά: Δεν είναι πάντα δραστικός και αποτελεσματικός παρά τις καλές του προθέσεις και πρέπει να εκπαιδευτεί για να ακολουθήσει πιστά ένα πλάνο αγάπης. Αλλιώς αφήνεται στις ονειροπολήσεις του.

Συμβουλή για το πρώτο ραντεβού: Να είμαστε δημιουργικές, κορίτσια! Του αρέσουν οι γυναίκες που εκτιμούν την Τέχνη, απολαμβάνουν τη μουσική και θέλουν τις βόλτες τους στην εξοχή! Οι παρέες στο πρώτο ραντεβού δεν είναι το καλύτερό του! Δεν πρόκειται να φτάσει ακριβώς στην ώρα του και δεν πρέπει και να ενοχληθείτε με αυτό.

Τέλος, θα πρέπει να του πούμε ακριβώς πώς αισθανόμαστε. Αν μας αρέσει, πρέπει να το γνωρίζει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση έχει ήδη πλάσει άλλα σενάρια στο μυαλό του.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.