Πότε χρειάζεται διάλειμμα από τα ερωτικά ραντεβού;

Πότε χρειάζεται διάλειμμα από τα ερωτικά ραντεβού;

Είμαστε πολύ επικοινωνιακές, μας αρέσουν οι έντονες συγκινήσεις ή αρκετά εσωστρεφείς για να κυνηγάμε το άγνωστο; Όπως και να ‘χει ένα διάλλειμα στα ερωτικά μας ραντεβού, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο αποτελεσματικές, με σαφέστερη τοποθέτηση και πιο θετική στάση. Τα 8 σημεία που ακολουθούν διαφωτίζουν την κατάσταση…

Από την Άντζελα Μολφέτα

1. Πιστεύουμε πως θα μείνουμε για πάντα μόνες

Μετά από μια σειρά μέτριων ραντεβού είναι φυσικό να νιώθουμε πως μπορεί να μείνουμε μόνες για όλη μας τη ζωή. Για να βρούμε, όμως, κάποιον που μας ικανοποιεί είναι σημαντικό να έχουμε θετική στάση και καθαρή σκέψη. Εάν βρισκόμαστε σε άρνηση, αποκλείεται να έχουμε επιτυχία. Όπως συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι να βρούμε μια θέση εργασίας που πραγματικά μας ενδιαφέρει με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να αναζητούμε και τον νέο μας σύντροφο. Όταν οι περιστάσεις δεν ευνοούν, ένα διάλειμμα θα κρατήσει την αίσθηση αισιοδοξίας και την ελπίδα μας ζωντανές.

2. Ενθουσιαζόμαστε με κάθε άνδρα που συναντάμε

Αν και θα πρέπει να είμαστε θετικές και γεμάτες ελπίδες για το αναμενόμενο ραντεβού, δεν κερδίζουμε σχεδόν τίποτα όταν ενθουσιαζόμαστε χωρίς προφανείς λόγους, δίνοντας στο γεγονός έξτρα σημασία ή σαν να πρόκειται για την τελευταία μας ευκαιρία. Για αυτό και μια διακοπή επαφών είναι σημαντική. Όταν βγαίνουμε ραντεβού, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατάμε μια ουδέτερη στάση. Επιστρέφοντας στο σπίτι και με το πέρασμα των ημερών μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, γύρω από το άτομο που συναντήσαμε και να πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις, πάντα προς όφελός μας.

3. Το διαδίκτυο είναι ο μόνος τρόπος για να γνωρίζουμε ανθρώπους

Ενδέχεται να έχουμε εθιστεί στην ψηφιακή τεχνολογία και να συναντάμε ασταμάτητα ανθρώπους μέσω του διαδικτύου. Κάτι τέτοιο δημιουργεί μια άκρως εθιστική συνήθεια και μας κάνει πλήρως εξαρτημένες, δημιουργώντας παράλληλα ένα κομφούζιο στο μυαλό μας. Ας βάλουμε στην άκρη λοιπόν, τέτοιου είδους συνομιλίες για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να συνειδητοποιήσουμε πως είναι πολύ καλύτερο για εμάς να συναντάμε τα άτομα που μας κινούν το ενδιαφέρον πρόσωπο με πρόσωπο.

4. Νομίζουμε πως κάθε άνδρας που συναντάμε είναι χαμένη υπόθεση

Απορρίπτοντας εξ αρχής το πρόσωπο που πρόκειται να συναντήσουμε, δημιουργούμε ένα σημαντικό εμπόδιο που μας πλημμυρίζει με αρνητικά συναισθήματα. Η γνώμη μας για κάποιον πρέπει να είναι αποτέλεσμα της συνάντησης μας μαζί του. Εάν δεν μας ελκύει εμφανισιακά, δεν ταιριάζει στον τρόπο ζωής μας ή μας ενοχλεί η θέση εργασίας του θα φανεί. Ας μην ξεχνάμε βέβαια, πως πολλοί άνδρες αγχώνονται στο πρώτο ραντεβού και γίνονται από νευρικοί έως αλαζόνες. Επιστημονικές έρευνες πάντως, έχουν αποδείξει πως τα αλλεπάλληλα ραντεβού μας κάνουν πολύ πιο επικριτικές. Οπότε αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να πάρουμε τον χρόνο μας.

5. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε

Εάν βγαίνουμε ραντεβού γιατί είμαστε μόνες και πιστεύουμε πως αυτό κάνουν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση, μάλλον οφείλουμε να επανεκτιμήσουμε τα δεδομένα. Το βασικό δεν είναι να συναντάμε διαρκώς νέους ανθρώπους, αλλά να μένουμε σταθερές σε αυτό που αναζητάμε. Το να γνωρίζουμε τι ακριβώς ζητάμε, αποκλείει άσκοπες συναντήσεις. Είναι σημαντικό να νιώσουμε πως μπορούμε να συνδεθούμε με κάποιον. Και θα το πετύχουμε εάν σταματήσουμε τα ραντεβού και επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας.

Δείτε Επίσης
Βγάλτε τη βασίλισσα από μέσα σας!

6. Δεν συναντάμε κανέναν που να μας ταιριάζει

Μπορεί να κυκλοφορούμε για κάποιο διάστημα ή να ασχολούμαστε με φίλους στο διαδίκτυο και να αισθανόμαστε πως δεν μας ικανοποιεί κανείς. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει πως έχουμε γίνει ιδιαίτερα επιφυλακτικές. Εάν έχουμε αρνητική προδιάθεση, έχουν προηγηθεί μερικά αποτυχημένα ραντεβού ή βγαίνουμε με απαράδεχτους χαρακτήρες. Φυσικά και δεν είμαστε σε καλό δρόμο! Μια εύλογη διακοπή θα μας βοηθήσει να αναλύσουμε την κατάσταση και να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει. Με αυτοπεποίθηση και γνώση των προσδοκιών μας, δημιουργούμε καλύτερες προοπτικές για να συναντήσουμε τον άνδρα που μας ταιριάζει.

7. Σκεφτόμαστε πως δεν είμαστε αρκετά καλές

Μια διακοπή στις εξόδους μας είναι απαραίτητη, όταν υποβιβάζουμε τον εαυτό μας, έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας και ο αυτοσεβασμός μας βρίσκεται στο ναδίρ. Έτσι, ακόμα και εάν συναντήσουμε τον άνδρα των ονείρων μας, θα γίνουμε ηττοπαθείς και θα σκεφτόμαστε πως δεν είμαστε τόσο καλές, ώστε να υπάρξει συνέχεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σκόπιμο να κάτσουμε λίγο… στον πάγκο. Εάν δεν μπορέσουμε να τα βρούμε με τον εαυτό μας, μόνες μας, τότε είναι καλό να επισκεφθούμε κάποιον ειδικό, ώστε να πιστέψουμε πως κάθε άνθρωπος θα ήταν τυχερός να είναι μαζί μας και έτσι να προσελκύσουμε τον ιδανικό σύντροφο για εμάς.

8. Δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάναμε κάτι καλό για εμάς τις ίδιες

Μία τέτοια κατάσταση δείχνει πως μάλλον, ξοδεύουμε πολλή ενέργεια στους άλλους ανθρώπους (με γραπτά μηνύματα, τηλεφωνήματα ή εξόδους). Όταν μάλιστα, συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε είναι απόλυτα απαραίτητο να εστιάσουμε και πάλι στον εαυτό μας. Παίρνοντας λίγο χρόνο και διακόπτοντας τις εξόδους και τις ενασχολήσεις με τους γύρω μας, θα έχουμε την ευκαιρία να αποσυμπιεστούμε και συνειδητά να εμβαθύνουμε στον εαυτό μας. Το να αγαπάμε τον εαυτό μας δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να προσελκύουμε θετικά και τους ανθρώπους που συναντάμε. Μπορούμε να αναζωογονηθούμε με μια περιποίηση προσώπου, ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ακόμα και ένα ταξίδι. Ανανεωμένες θα κλείσουμε τα καλύτερα ραντεβού!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.