Σας θέλει πίσω! Πώς θα σας διεκδικήσει ξανά σύμφωνα με το ζώδιό του;

Σας θέλει πίσω! Πώς θα σας διεκδικήσει ξανά σύμφωνα με το ζώδιό του;

Εάν έχουμε διακόψει την σχέση μας, είτε πρόκειται για δική μας ή δική του απόφαση, υπάρχει τρόπος για επιτυχημένη επανασύνδεση! Η αστρολογία, σύμφωνα με το ζώδιο του κάθε ατόμου, μας δίνει την δυνατότητα να κατακτήσουμε και πάλι αυτόν που αγαπάμε, ακολουθώντας μυστικές, προσωπικές διαδρομές…

Πολλές φορές μπορεί να σκεπτόμαστε πως ο χωρισμός με το αγαπημένο μας πρόσωπο είναι μια μόνιμη κατάσταση, που πρέπει να αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλά, η νοσταλγία, η τρυφερότητα και ο έρωτας για το απερχόμενο πρόσωπο της ζωής μας, που συχνά- πυκνά αισθανόμαστε, μας κάνει να αναθεωρούμε και να σκεφτόμαστε πως, ίσως, μπορούμε να τον κερδίσουμε ξανά. Το ίδιο βέβαια, μπορεί να συμβαίνει και στο δικό του μυαλό.

Ίσως πάλι, το διάστημα που είμαστε χώρια να είναι μια καλή ευκαιρία για να εξερευνήσουμε περισσότερο την σχέση μας. Ενδέχεται πάλι, το διάστημα που ζούμε χώρια να είναι αρκετά μεγάλο και αυτό να μας κάνει να σκεφτόμαστε πως συνεχίζει τη ζωή του και πως είναι καλύτερα χωρίς εμάς.
Μπορεί, όμως, να πιστεύουμε πως θα θέλαμε να μην χάσουμε αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μας οριστικά και αφήνοντας πίσω την ερωτική μας σχέση, να θέλουμε να δημιουργήσουμε μια φιλική σχέση μεταξύ μας. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας τετρακόσια, ώστε να αποκρυπτογραφήσουμε μικρές εκδηλώσεις συμπεριφοράς που υποδηλώνουν από μεριά του εάν η φιλία είναι το μόνο πράγμα που έχει ο πρώην μας στο μυαλό του!

Πού βρίσκονται οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ μας; Μήπως προσπαθεί να μας δείξει πως για αυτόν είμαστε παραπάνω από φίλη, αλλά δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε εύκολα; Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου μπορούν να μας δώσουν τροφή για σκέψη και να κατανοήσουμε τελικά, εάν ο πρώην μας έρχεται να μας φτιάξει τον υπολογιστή μας ως ένδειξη καλής θελήσεως και  με φιλική διάθεση ή μας θέλει διακαώς πίσω ξανά!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός είναι πολύ δραστήριος και cool και πάντα ασχολείται με κάτι. Όταν μας θέλει ξανά στη ζωή του, το πιθανότερο είναι να μας προσκαλέσει να συμμετέχουμε σε αγαπημένες, ομαδικές δραστηριότητες, από το painball ως ένα μπάρμπεκιου. Ακόμα και εάν ισχυριστεί πως δεν τον πειράζει να έρθετε συνοδευμένη, να ξέρετε πως ψεύδεται. Σε περίπτωση μάλιστα, που ενδώσετε και εμφανιστείτε με νέο συνοδό, το μόνο που θα τον ενδιαφέρει είναι να σας αποδείξει πως υστερεί κατά πολύ μπροστά του. Και όταν δείτε τι χάνετε, είναι βέβαιο πως θα θέλετε να επιστρέψετε κοντά του!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ένα γνήσιος Ταύρος θα προσπαθήσει να μας δείξει πόσο άλλαξε. Όσο αδιάφορος ήταν κατά τη διάρκεια της σχέσης μας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο ασταμάτητα ανεβάζει τώρα, πολλά και διάφορα! Αν και δεν διατάρασσε εύκολα τις ανέσεις του, τώρα είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να μας εντυπωσιάσει. Θεωρείται από τα ζώδια που δεν χαλάνε εύκολα τη βολή τους, οπότε εάν αποφασίσει να ακολουθήσει μια ποδηλατική διαδρομή 100χλμ. για φιλανθρωπικούς σκοπούς, οπωσδήποτε δεν θα το κάνει προς χάριν διασκέδασης. Εάν πιστεύει πως μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει στην επανένωσή σας, τότε θα το κάνει με ένα πλατύ χαμόγελο, ακόμα και εάν έχει αρκετές φουσκάλες στα πόδια!

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Αν και η δέσμευση δεν αποτελεί ένα από τα φόρτε ενός Διδύμου, εάν θέλει με πάθος να επιστρέψουμε κοντά του, μπορεί να κάνει θυσίες και τρέλες! Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να καταστήσει σαφές πως μας θέλει πίσω. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να μετακομίσει σε ένα καινούργιο, μεγαλύτερο διαμέρισμα με πολλές ντουλάπες ή να μας επιτρέψει να διαγράψουμε όλες τις αγαπημένες του εφαρμογές; Θέλοντας να υπογραμμίσουν πως δεν θα μπορούσαν με τίποτα να γίνουν καλύτεροι και πως εμείς είμαστε το ιδανικό τους ταίρι για όλη τους τη ζωή, δεν είναι παράξενο τελικά, που θα μας δωρίσουν το γαμήλιο δαχτυλίδι της γιαγιάς τους, από τη μητέρα τους!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Όταν ένας Καρκίνος μας θέλει και πάλι στη ζωή του, διοργανώνει μια πλήρη εκστρατεία! Θα ξεκινήσει το παιχνίδι της κατάκτησης στέλνοντάς μας λουλούδια. Θα αρχίσει να μας στέλνει μηνύματα και emails. Θα ξεκινήσει να γράφει κείμενα και να συνθέτει τραγούδια. Εάν είχε μια καλή επαφή με τους γονείς μας είναι πολύ πιθανόν να τους δηλώσει τα ειλικρινή του αισθήματα για το άτομό μας και να τους ρωτήσει πώς πιστεύουν ότι μπορεί να μας ξανακερδίσει. Οι Καρκίνοι λειτουργούν όπως στις ρομαντικές ταινίες, όπου ο πρωταγωνιστής κάνει οτιδήποτε για να ξανακερδίσει την αγαπημένη του!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός Λέοντος είναι η γενναιοδωρία. Οπότε και αυτό είναι το σημείο που θα εκμεταλλευτεί για να μας κερδίσει και πάλι. Τίποτε δεν είναι αρκετά εξωφρενικό ή τολμηρό για αυτόν… Από το να συνθέσει και να μας τραγουδήσει κάτω από το μπαλκόνι του υπνοδωματίου μας ένα τραγούδι, μέχρι να επιμεληθεί για ένα ταξίδι – έκπληξη για εμάς και τους φίλους μας στη Νέα Υόρκη! Θεωρούν τον εαυτό τους Κύριο με το Κ κεφαλαίο, οπότε ξεκινώντας με ένα δώρο μπορούμε να προετοιμαστούμε για τα επόμενα δέκα που θα ακολουθήσουν.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ένας Παρθένος θα κάνει τόσο ενδιαφέρουσα τη διαδρομή για να μας κατακτήσει και πάλι, ώστε θα αναρωτιόμαστε πώς θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς αυτόν! Σε κάθε μας επίκληση θα βρίσκεται δίπλα μας για βοήθεια, θα είναι τόσο υποστηρικτικός και θα ασχολείται τόσο πολύ μαζί μας, προσπαθώντας αδιάκοπα να λύσει κάθε πρόβλημά μας, μέχρι τέλους. Είναι πολύ πιθανόν βέβαια, να βάλει το σχέδιο του σε εφαρμογή με απόλυτη μυστικότητα, ώστε να μην καταλάβουμε τίποτα, μέχρι να μας ξανακερδίσει!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το πρώτο βήμα που κάνει ένας άνδρας Ζυγός για να μας κερδίσει και πάλι είναι να επικοινωνεί συχνά μαζί μας, απλά για να πει ένα γεια ή για να μάθει πώς είμαστε. Φυσικά, κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών θα βρει την ευκαιρία να μας κολακέψει και να μας μιλήσει με τέτοια γλυκύτητα, που θα στοχεύσει κατευθείαν στην καρδιά μας. Είναι πολύ πιθανόν να αναφέρει «Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να είσαι ακόμα ελεύθερη» ή «Ήταν μεγάλη ανοησία από μέρους μου που σε έχασα». Με αυτές τις μεθόδους προσπαθεί να μας χειραγωγήσει, αλλά είναι στο χέρι μας κατά πόσο θα ενδώσουμε τελικά ή όχι.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Εάν υπάρχει έστω και ένα χιλιοστό αμφισβήτησης και μεταμέλειας για τον χωρισμό μας, ο Σκορπιός διακατέχεται από εμμονή. Θα αρχίσει να ακολουθεί κάθε μας κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά, θα μας παρακολουθεί. Οπωσδήποτε και δεν είναι τυχαίο που τρέχει από πίσω μας και το πάθος του δεν θα πρέπει να μας τρομάξει. Η έντονη συμπεριφορά του δεν είναι επικίνδυνη. Απλά, παθιάζεται πολύ όταν θέλει κάτι ή κάποιον και έχει σκοπό να κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει ξανά!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης θα προσπαθήσει να μας πείσει πως ο χωρισμός μας ήταν ένα μεγάλο λάθος, από τη μεριά του. Στη συνέχεια, θα προσπαθήσει με λογικά, αλλά και φιλοσοφικά επιχειρήματα να μας πείσει γιατί είμαστε τόσο δυνατοί όταν είμαστε μαζί και τόσο αδύναμοι, τώρα που είμαστε χώρια. Διαθέτει μια πολύ ισχυρή αίσθηση του σωστού και λάθους και η απόλυτη πεποίθησή του πως αυτό που λέει είναι το σωστό, είναι το σημείο-κλειδί που μπορεί να μας κάνει να επιστρέψουμε στην αγκαλιά του.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Για να καταφέρει να μας γυρίσει πίσω, ένας Αιγόκερως θα πάρει τη βοήθεια οποιουδήποτε γνωρίζει και τους δυο μας. Δηλαδή, των φίλων του, των φίλων μας, του σερβιτόρου στο αγαπημένο μας εστιατόριο και φυσικά, και των οικογενειών μας! Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε λοιπόν, εάν πηγαίνοντας στο καθαριστήριο για να παραλάβουμε το φόρεμά μας, ο υπάλληλος αρχίσει ένα πρελούδιο γύρω από τον πρώην μας, το πόσο καλός άνθρωπος είναι και πως, εάν είμαστε σοφές, θα πρέπει να δώσουμε στη σχέση μας μια ακόμα ευκαιρία!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο Υδροχόος θα κάνει κάτι που δεν συνηθίζει, υπό κανονικές συνθήκες: Θα μας ζητήσει συγνώμη και θα αναλάβει την ευθύνη για τον χωρισμό μας. Θα μας ενημερώσει πως σαφέστατα μας θέλει πίσω και θα υπογραμμίσει πως θα είναι καλύτερο και για τους δυο μας να δώσουμε στη σχέση μας μια δεύτερη ευκαιρία. Αν και δεν διακατέχεται από υπερβολική συναισθηματική φόρτιση είναι πολύ πιθανόν να δακρύσει ή ακόμα και να κλάψει, στην προσπάθειά του να μας κερδίσει ξανά.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθείς πρόκειται να αντιμετωπίσουν ωμά την πραγματικότητα και με απόλυτα ειλικρινή συναισθήματα να δηλώσουν πως η ζωή τους δεν υπάρχει, χωρίς εμάς. Είναι πολύ εύκολο να έχει χάσει αρκετό βάρος, να μην μπορεί να κλείσει μάτι νύχτες ολόκληρες και να επιδοθεί σε κάποιου είδους εθισμό. Θα μας ενημερώσει, παρόλα αυτά, πως η ζωή του είναι ένα χάος χωρίς εμάς και ότι μας χρειάζεται οπωσδήποτε πίσω, για να αποκτήσει και πάλι η καθημερινότητά του ένα νόημα. Οι Ιχθείς είναι συνήθως, αρκετά δραματικοί, ενώ εύκολα διοχετεύουν όλο τους το άγχος σε κάποια μορφή τέχνης ή ένα ποίημα.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.