Το υπέροχο σεξ είναι γραμμένο… στα άστρα!

Το υπέροχο σεξ είναι γραμμένο... στα άστρα!

Ακόμη και αν διαβάζετε το εβδομαδιαίο σας ωροσκόπιο για πλάκα ή δεν πιστεύετε καθόλου στα ζώδια, ας είμαστε ειλικρινείς: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει η ματιά μας στο θέμα που περιγράφει τις αστρολογικές ερωτικές… συμβατότητες. Μήπως η γνωστή ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι;», έχει περισσότερη σημασία από όσο νομίζουμε;

επιμέλεια: Δέσποινα Αρκουλάκη

Δεν λέει κανείς ότι όλες οι βασικές αποφάσεις περί της συναισθηματικής και σεξουαλικής μας ζωής πρέπει να βασίζονται στην αστρολογία, αλλά είναι γνωστό ότι η χημεία είναι δύσκολο να καθοριστεί και να εξηγηθεί. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τι ζητάει κάθε ζώδιο στο σεξ και ποιες είναι οι αστρολογικές χημείες που θα απογειώσουν το κρεβάτι σας. Ένας σύντομος και εύχρηστος οδηγός… που οδηγεί στα ουράνια!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Το στιλ του: Οι Κριοί είναι δυναμικοί και επιθετικοί και απολαμβάνουν το παιχνίδι της σεξουαλικής κατάκτησης.
Τείνουν λοιπόν να είναι οι κυνηγοί και οι κατακτητές και όχι από τα…. θηράματα! Επιθυμούν άμεση ικανοποίηση και όχι συναισθηματικά παιχνίδια. Τρελαίνονται όταν παίζει κάποιος με τα μαλλιά τους ή τους κάνει μασάζ στο κεφάλι.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Λέων, Δίδυμος, Σκορπιός, Ζυγός.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Το στιλ του: Ο Ταύρος βασίζεται περισσότερο στο αισθησιακό κομμάτι παρά στο σεξουαλικό.  Δίνει πολύ σημασία στις αισθήσεις, στο άρωμα, στην αφή και της παρτενέρ του, κάνοντας το παιχνίδι περισσότερο ουσιαστικό και βαθύ παρά επιφανειακό. Μισεί να σπαταλά ενέργεια κυνηγώντας την κατάκτηση, ενώ προτιμά να περιμένει για να το απολαύσει περισσότερο.
Καλύτερες σεξουαλικές συμβατότητες: Αιγόκερως, Καρκίνος, Σκορπιός, Παρθένος

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Το στιλ του: Οι Δίδυμοι είναι άνετοι με τη σεξουαλικότητά τους, τολμηροί στο να κάνουν σεξ σε απίθανα μέρη. Είναι από τους καλύτερους «φλερτάκιδες» του ζωδιακού, πνευματώδεις και ατακαδόροι, ενώ οι παρτενέρ τους τούς λατρεύουν αφού ευχαριστιούνται το σεξ και πειραματίζονται σε νέα πράγματα. Η φαντασία και η τόλμη τους ακολουθεί σε όλες τις κινήσεις, ενώ δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό και όταν πρόκειται για dirty- talking…
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Κριός, Δίδυμοι, Τοξότης, Υδροχόος

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το στιλ του: Χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα και αισθησιασμό όταν πρόκειται για φλερτ αλλά θέλουν αρκετό χρόνο για να πέσουν στο κρεβάτι, επιτέλους. Έχουν ενστικτώδη φύση και διαισθάνονται τα «θέλω» της παρτενέρ τους, κάνοντας της όλα τα χατίρια. Σπάνια μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς να είναι πραγματικά ερωτευμένοι.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Ταύρος, Ιχθύες, Αιγόκερως, Λέων

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Το στιλ του: Φημίζεται για τη σταθερή και ισχυρή σεξουαλικότητά του, και βασίζεται στη γοητεία του και τη χημεία για να προσελκύσει το ταίρι του. Ζει για να τον θαυμάζουν και να τον επαινούν και ως εραστής παθιάζεται μέχρι να πάρει επιβεβαίωση για τις δυνατότητές του. Απολαμβάνει να αποπλανεί και να εστιάζει στο προκαταρκτικό παιχνίδι, καθώς η πλάτη του είναι η ερωτογενής του ζώνη.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Σκορπιός, Κριός, Λέων, Τοξότης

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Το στιλ του: Μην πιστεύετε ότι ο Παρθένος είναι τόσο αγνός όσο το όνομά του, στην πραγματικότητα αυτή η υψηλής ενέργειας ιδιοσυγκρασία δηλώνει μέγιστο αισθησιασμό και σεξουαλικότητα. Απολαμβάνει τα προκαταρκτικά πάρα πολύ, και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μασάζ. Δεν έχει ανάγκη από πολλές βαρύγδουπες δηλώσεις, αντ’ αυτού προτιμάει το προσεκτικό, το καλοσχεδιασμένο και ειλικρινές παιχνίδι.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Ταύρο, Ζυγό, Ιχθύ, Αιγόκερω

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Το στιλ του: Θεωρείται το πιο εκλεπτυσμένο και εξευγενισμένο ζώδιο και βασίζεται περισσότερο στην ψυχική διέγερση και στα προφορικά προκαταρκτικά. Μία καλή παρτενέρ θα τον παθιάσει με μαραθώνιο φλερτ, γεμάτο υπονοούμενα. Θέλει να έχει ατμόσφαιρα για να μπορέσει να λειτουργήσει, όπως για παράδειγμα αισθησιακή μουσική και εσώρουχα που τον ανάβουν.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Κριός, Δίδυμος, Λέων, Τοξότης

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Το στιλ του: Έχει τη φήμη του παθιασμένου, λάγνου και υπερβολικά σεξουαλικού. Απαιτεί ένα καλό συνδυασμό δράματος και ενθουσιασμού στη σεξουαλική του ζωή και συχνά αποζητεί σενάρια δύναμης και εξουσίας για να διεγερθεί.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Ιχθύς

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Το στιλ του: Έχει τη φήμη του κυνηγού και αυτό του το ταλέντο γοητεύει τα πλήθη. Είναι στοργικοί και πολύ εξυπηρετικοί με τις παρτενέρ τους αλλά τείνουν να βαριούνται εύκολα, για αυτό αγαπούν τις νέες εμπειρίες και τις εναλλαγές με αυθορμητισμό. Όταν είναι single φλερτάρουν πάρα πολύ και παραγίνονται άτακτοι αλλά όταν είναι σε σχέση γίνονται πολύ πιστοί.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Λέων, Δίδυμος, Υδροχόος, Κριός

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Το στιλ του: Όπως ο Σκορπιός, έτσι και ο Αιγόκερως δεν έχουν τη φήμη μόνο του σεξουαλικού αλλά και του αισθησιακού. Δεν θέλουν πολύπλοκα πράγματα για να υποκύψουν και οι ερωτογενείς τους ζώνες είναι τα πόδια και τα γόνατά τους. Αγαπούν να αποπλανούνται και είναι περήφανοι για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, έχοντας μια έπαρση.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Το στιλ του: Θεωρούνται οι διανοούμενοι και ιδεαλιστές του ζωδιακού, επηρεάζονται εύκολα και είναι αντισυμβατικοί στο κρεβάτι. Σιχαίνονται να έχει εντελώς τον έλεγχο ο άλλος παρόλο που λατρεύουν να τους φλερτάρουν.
Αν και δεν τους φαίνεται όταν κάποιος τους πρωτογνωρίσει, σε ό,τι αφορά το σεξ είναι πολύ ενθουσιώδεις και η φαντασία τους καλπάζει όταν κάποιος αγγίξει τα πνευματικά τους επίπεδα.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Δίδυμος, Υδροχόος, Τοξότης, Παρθένος

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το στιλ του: Ο Ιχθύς είναι γνωστό ότι τα βγάζει πέρα με κάθε είδους άνθρωπο και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μπορεί να αποπλανήσει την παρτενέρ του. Στο κρεβάτι είναι ρομαντικοί, αισθησιακοί και παιχνιδιάρηδες και εκτιμούν πολύ τη φαντασία στο σεξ. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να ευχαριστήσουν τον άλλον από ό,τι να ευχαριστηθούν οι ίδιοι, αρκεί όμως να έχουν ερωτευθεί.
Καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί: Καρκίνος, Σκορπιός, Παρθένος, Ζυγός

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.