Ζώδια και στοργή: Η κατάταξη από τα περισσότερο έως τα λιγότερο στοργικά

Ζώδια και στοργή: Η κατάταξη από τα περισσότερο έως τα λιγότερο στοργικά

Οι πολλές αγκαλιές σας προκαλούν αηδία; Θα προτιμούσατε μια εγκάρδια χειραψία από μια αγκαλιά; Λοιπόν, τότε μπορεί να είστε ένα από τα λιγότερο στοργικά ζώδια. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνα που δεν ντρέπονται να αγκαλιάζουν τον σύντροφό τους δημόσια και να χαρίσουν ένα φιλί!  Αναρωτιέστε πού ανήκετε εσείς ή ο σύντροφός σας; Συνεχίστε να διαβάζετε για μια πλήρη κατάταξη, από τα λιγότερο έως τα πιο στοργικά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

12. Αιγόκερως

Δεν είναι ότι οι Αιγόκεροι δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, ο βασικός λόγος που εργάζονται τόσο σκληρά είναι για να προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αλλά τελικά, όλος αυτός ο χρόνος που αφιερώνουν στη δουλειά σημαίνει ότι δεν έχουν χρόνο για στοργή.

Επιπλέον έχουν έναν απίστευτο αυτοέλεγχο. Οι Αιγόκεροι δείχνουν αγάπη και στοργή με τρόπους που μπορεί να μην φαίνονται ιδιαίτερα συναισθηματικοί ή γλυκοί.

Εάν, για παράδειγμα, αισθάνεστε απογοητευμένοι επειδή χάνετε τη δουλειά σας, θα είναι οι πρώτοι που θα σας βοηθήσουν να ενημερώσετε το βιογραφικό σας, αλλά μην περιμένετε μια συμπονετική αγκαλιά.

11. Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι ότι δεν έχει καρδιά. Είναι οι ανθρωπιστές του ζωδιακού κύκλου και θα αφιερώνουν πάντα χρόνο και προσπάθεια για λόγους στους οποίους πιστεύουν. Αλλά όταν έρθει η ώρα, προτιμούν να περνούν χρόνο μόνοι τους.

Διανοούμενοι μοναχικοί, οι Υδροχόοι απλώς δεν είναι χαλαροί με τους ανθρώπους. Προτιμούν να μένουν στο περιθώριο και δυσκολεύονται να δείξουν τα συναισθήματά τους.

Συχνά δεν παρατηρούν την αγωνία ή τη δυσφορία των άλλων και πρέπει να εργαστούν για να κατανοήσουν τις συναισθηματικές αντιδράσεις.

10. Τοξότης

Ως παγκόσμιος ταξιδιώτης του ζωδιακού κύκλου, ο Τοξότης δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγει αυθόρμητα έξω από τη ζώνη άνεσής του ή να γνωρίσει νέους ανθρώπους.

Αλλά τους αρέσει να κρατούν τους άλλους σε απόσταση ασφαλείας και δυσκολεύονται να δεσμευτούν. Εκτιμούν την ελευθερία και τον περιπετειώδη τρόπο ζωής τους περισσότερο από τις προσωπικές σχέσεις.

Δεν θα θέλατε να μπερδέψετε την τάση του Τοξότη για φλερτ με τη στοργή: Απολαμβάνουν τη συγκίνηση του κυνηγιού αλλά η μακροπρόθεσμη δέσμευση δεν είναι το φόρτε τους. Έχουν πάντα το βλέμμα τους στην επόμενη κατάκτησή τους.

9. Σκορπιός

Ο Σκορπιός περιγράφεται ως «υπολογιστικό και σκληρό» ζώδιο. Είναι συναισθηματικά ζώδια του Νερού, αλλά κρατούν τα συναισθήματά τους θαμμένα βαθιά μέσα τους, παρουσιάζοντας ένα κλειστό, μυστηριώδες εξωτερικό περίβλημα.

Όπως και ο Τοξότης, μπορεί να του αρέσει το φλερτ, αλλά η έντονη σεξουαλική του φύση δεν πρέπει να συγχέεται με την παντοτινή αγάπη.

Τους αρέσει να αγγίζουν και να χρησιμοποιούν τη στοργή ως εργαλείο για να βρουν τον  δρόμο τους. Όταν είσαι το αντικείμενο της προσοχής τους, ολόκληρος ο κόσμος σου φωτίζεται. Αλλά να θυμάσαι πάντα, το σκοτάδι ακολουθεί το φως.

8. Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός επιδεικνύει μεγάλες ηγετικές ικανότητες. Αλλά μαζί με αυτό έρχεται η σφοδρή φιλοδοξία και η επιθυμία να «νικήσει» με οποιοδήποτε κόστος.

Οι Κριοί είναι από τη φύση τους ανταγωνιστικοί σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Στα ερωτικά κρατούν… σκορ και δίνουν όση στοργή τους δίνεται.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς αυτού του ζωδίου είναι ότι αισθάνονται πιο άνετα να μιλούν στους ανθρώπους. Είναι περισσότερο λεκτική παρά σωματική η προσέγγισή τους, δείχνουν στοργή με λόγια παρά με αγγίγματα.

7. Δίδυμοι

Είστε έκπληκτοι που βλέπετε τον υπερ-κοινωνικό Δίδυμο στο κάτω μισό αυτής της λίστας; Αν και μπορεί να είναι η ζωή του συνεχώς με ανθρώπους, δεν αισθάνονται τόσο άνετα να συνάπτουν βαθιές σχέσεις.

Οι Δίδυμοι είναι ο ορισμός του «φόβου της δέσμευσης». Η δυαδικότητα και η έλλειψη ειλικρίνειας, σε συνδυασμό με τη φύση τους που αγαπά το φλερτ, τους κάνει αξιαγάπητους απατεώνες.

Αν είναι ερωτευμένος με κάποιον, θα δείξει στοργή μέσω αστείων, παιχνιδιών, ακόμη και χωρίς πολλά λόγια. Με άλλα λόγια, οι Δίδυμοι θα σας προσεγγίσουν… χωρίς καν να προσπαθήσουν.

6. Λέων

Ο Λέων είναι ίσως το μόνο πιο εξωστρεφές ζώδιο από τον Δίδυμο. Δεν θα το σκεφτούν δύο φορές να ξεκινήσουν μια συζήτηση με έναν άγνωστο, ούτε θα διστάσουν να ξεκινήσουν τα πράγματα στη χορευτική πίστα.

Αυτή η τολμηρή προσωπικότητα σημαίνει ότι η στοργή τους θα εμφανίζεται συχνά. Στον έρωτα, ο Λέων λατρεύει να εντυπωσιάζει τον σύντροφό του με υπερβολικές χειρονομίες και δείχνει στοργή μέσω της σωματικής οικειότητας.

Αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτό το ζώδιο δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να είναι το κέντρο της προσοχής. Σε πολλές περιπτώσεις, οι Λέοντες προτιμούν να τους λατρεύουν παρά να δείχνουν στοργή στους άλλους.

5. Παρθένος

Ναι, ο Παρθένος είναι τελειομανής και του αρέσει τα πράγματα να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό τους κάνει να είναι κλειστοί και στωικοί, αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά θέλουν το καλύτερο για τους γύρω τους.

Οι Παρθένοι είναι τόσο καθαροί στην καρδιά. Αργούν να δεσμευτούν, αλλά όταν το κάνουν, θα πλημμυρίσουν τον σύντροφό τους με στοργή και αγάπη.

Δείτε Επίσης

10 λόγοι για τους οποίους τα ραντεβού σήμερα μπορεί να σας τρελάνουν τελείως!

Και ακόμη και στο ενδιάμεσο, αυτό το ζώδιο της Γης θα δείξει τη στοργή του μέσω μιας «προθυμίας να θυσιαστούν για αυτούς που κρατούν κοντά τους».

4. Ταύρος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, είναι αυτονόητο ότι ο Ταύρος είναι ένα στοργικό ζώδιο.

Οι Ταύροι αφιερώνουν τον χρόνο τους για να σας γνωρίσουν, αλλά όταν το κάνουν, είναι έτοιμοι για όλα. Τίποτα δεν είναι υπερβολικό για αυτούς και θα δείχνουν την αγάπη τους από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Γνωστός ως πρακτικό και προσγειωμένο μέλος του ζωδιακού κύκλου, ο Ταύρος δεν εκτιμά τίποτα περισσότερο από το να αγκαλιάζεται στον καναπέ παρακολουθώντας μια παλιά ταινία. Αλλά να έχετε κατά νου ότι είναι πιθανό να κρατούν αυτές τις εκδηλώσεις στοργής πίσω από κλειστές πόρτες.

3. Ζυγός

Αυτό είναι το άλλο ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Η στοργή είναι τρόπος ζωής για έναν Ζυγό, που έρχεται φυσικά και ποτέ αναγκαστικά.

Μέρος αυτού έχει να κάνει με τη φιλική τους διάθεση. Προέρχεται επίσης από τη διπλωματική τους φύση. Μπορούν πάντα να δουν και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης, οπότε ακόμα κι αν πιστεύουν ότι κάνετε λάθος, μπορούν να αναγνωρίσουν ότι ίσως χρειάζεστε απλώς μια αγκαλιά.

Φλερτάρουν στη ζωή, έχοντας πάντα χώρο στην καρδιά τους για όλους όσους συναντούν. Οι Ζυγοί γεννιούνται ρομαντικοί και δεν φοβούνται τις μεγάλες χειρονομίες.

2. Ιχθύες

Τα ζώδια που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις σε αυτήν τη λίστα είναι και τα δύο ζώδια του Νερού, που σημαίνει ότι διέπονται από τα συναισθήματά τους. Όταν πρόκειται για τους  Ιχθύες, αυτό σημαίνει ότι «ονειρεύονται να βρουν τη «μεγάλη αγάπη».

Η σωματική στοργή δίνει σε αυτό το ζώδιο επιβεβαίωση σε μια σχέση. Τους αρέσει να πιάνονται χέρι με χέρι, να αγκαλιάζονται στο κρεβάτι, ακόμη και να χαϊδεύονται για ώρες ακούγοντας μουσική ή βλέποντας τηλεόραση.

Το μόνο μειονέκτημα στην απροκάλυπτη στοργή των Ιχθύων είναι ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα να καθορίσουν τα όρια. Θα παραδοθούν, θα υπεραγαπήσουν, θα βοηθήσουν υπερβολικά, θα συμπάσχουν και θα συγχωρήσουν υπερβολικά.

1. Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πιο τρυφερό ζώδιο. Εάν συνάψετε σχέση μαζί τους, να είστε προετοιμασμένοι για άφθονες αγκαλιές.

Οι Καρκίνοι αισθάνονται εντελώς «στο σπίτι τους» με τα συναισθήματά τους. Το να κρατάνε τα χέρια φαίνεται σαν το πιο φυσικό. Με αυθόρμητη ενσυναίσθηση, ξέρουν ακριβώς πότε κάποιος χρειάζεται μια αγκαλιά και δεν συγκρατούνται ποτέ.

Και η στοργή τους δεν τελειώνει με τους ερωτικούς συντρόφους. Οι Καρκίνοι είναι γνωστό ότι είναι η «μαμά φίλη. Η ενέργειά τους είναι σαν να μπαίνεις στο σπίτι και σε περιμένουν φρέσκα ψημένα κουλουράκια, γλυκά και ζεστά.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.