Το πρώτο πράγμα που βλέπετε, αποκαλύπτει τι λαχταράτε σε μια ερωτική σχέση

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε, αποκαλύπτει τι λαχταράτε σε μια ερωτική σχέση

Πέντε διαφορετικές εικόνες που κρύβονται μέσα σε αυτήν την οπτική ψευδαίσθηση υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν ποιες ιδιότητες είναι πιο σημαντικές για εσάς σε μια σχέση, με βάση αυτό που βλέπετε πρώτα. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις πιστεύεται ότι αποκαλύπτουν στοιχεία για την προσωπικότητα και τις επιθυμίες μας με βάση τον τρόπο που ερμηνεύουμε μια εικόνα.

Ορισμένες οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να έχουν πολλές κρυφές λεπτομέρειες για εντοπισμό. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένα έργο τέχνης που αποτελείται από πέντε διαφορετικές εικόνες. Το πρώτο πράγμα που τραβάει το μάτι σας στην εικόνα λέει πολλά για το τι είναι σημαντικό για εσάς όταν πρόκειται για την αγάπη και τις σχέσεις.

Τι βλέπετε;

Υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τρόποι για να ερμηνεύσετε αυτήν την οπτική ψευδαίσθηση και αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει τις ιδιότητες που αναζητάτε σε μια σχέση, σύμφωνα με το The Minds Journal.

Το πρόσωπο ενός άνδρα

Τι σημαίνει: Πρέπει να νιώθετε ότι σας καταλαβαίνουν

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο ενός άντρα, σημαίνει ότι το πιο σημαντικό είναι να έχετε κατανόηση σε μια σχέση.

Το Minds Journal ισχυρίζεται ότι όσοι βλέπουν το πρόσωπο του άνδρα είναι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι που προσπαθούν να τους σέβονται, να τους θαυμάζουν και να τους εκτιμούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Λέγεται ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να καταλάβουν τους άλλους γύρω τους «απλά παρατηρώντας τους προσεκτικά» και θα αποκαλύψουν «ιδιαίτερες πλευρές» της προσωπικότητάς τους με βάση αυτές τις παρατηρήσεις.

«Δείχνεις μόνο μια εκδοχή του εαυτού σου με την οποία μπορούν να σχετίζονται και να νιώθουν άνετα οι άλλοι. Αυτό σας βοηθά να κάνετε τους ανθρώπους να σας συμπαθούν περισσότερο και εύκολα.

Αυτή η μοναδική δεξιότητα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ψεύτικοι ή απατεώνες. Απλώς σημαίνει ότι είστε προσεκτικοί σχετικά με το πώς παρουσιάζεστε στους ανθρώπους και πώς σας αντιλαμβάνονται.

Αλλά αυτό μπορεί συχνά να σας κάνει πιο μυστηριώδεις από όσο χρειάζεται. Καθώς κανείς δεν σας γνωρίζει πραγματικά πλήρως, αποτυγχάνουν να σας καταλάβουν σε βαθύτερο επίπεδο.

Το Minds Journal προσθέτει: «Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα στις σχέσεις, καθώς θέλετε να γίνετε κατανοητοί από τα άτομα που αγαπάτε, ειδικά τον σύντροφό σας. Καθώς είστε ένα περίπλοκο άτομο, γίνεται πολύ δύσκολο για τον σύντροφό σας να σας γνωρίσει ή να σας καταλάβει, ειδικά καθώς του δείχνετε μόνο συγκεκριμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας».

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνετε μεγαλύτερες ευκαιρίες και χρόνο στον  σύντροφό σας για να σας καταλάβει καλύτερα, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και να “του αποκαλύπτετε κάθε πτυχή του εαυτού σας σε όλο της το μεγαλείο”.

Ένας άντρας που στέκεται με ένα παλτό

Τι σημαίνει: Πρέπει να νιώθετε αποδεκτός

Αν είδατε πρώτα έναν άντρα να στέκεται με παλτό, αυτό σημαίνει ότι ψάχνετε για κάποιον που σας αποδέχεται για αυτό που είστε, ακόμα και όταν νιώθετε απογοητευμένοι.

Υποστηρίζεται ότι οι άνθρωποι των οποίων τα μάτια στράφηκαν για πρώτη φορά στον άνδρα με το παλτό έχουν μια «βαθιά ριζωμένη θλίψη» μέσα στην καρδιά τους και κατανοούν ξεκάθαρα την πραγματικότητα της ζωής, συνειδητοποιώντας ότι η ισορροπία μεταξύ ευτυχίας και λύπης είναι ζωτικής σημασίας για μια ουσιαστική ύπαρξη.

Αυτοί οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι όπως όλα στη ζωή, έτσι και οι σχέσεις που ξεκινούν θα τελειώσουν και είναι αυτή η συνειδητοποίηση που τους δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσουν τα μικρά πράγματα στη ζωή.

Λέγεται ότι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται πλήρη αποδοχή από έναν ερωτικό σύντροφο, ο οποίος θα τους αγαπήσει «ολόψυχα».

Το Minds Journal εξηγεί: «Οι περισσότεροι από τους πρώην συντρόφους σας δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν τη μελαγχολική φύση σας, καθώς επικεντρώνονταν περισσότερο στο να σας «φτιάξουν».

«Χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να αναγνωρίσει και να εκτιμήσει τη βαθιά κατανόησή σας για τη ζωή και τον θάνατο και να δει την πραγματική ομορφιά στη θλιμμένη προσωπικότητά σας».

Ένα μωρό ξαπλωμένο σε ένα τραπέζι

Τι σημαίνει: Πρέπει να αισθάνεστε στοργή

Όσοι είδαν το μωρό ξαπλωμένο σε ένα τραπέζι, λαχταρούν πρώτα κάποιον που θα τους κάνει να νιώσουν στοργή καθώς συνήθως αισθάνονται αβοήθητοι τόσο στις σχέσεις όσο και στη ζωή.

Υποστηρίζεται ότι οι άνθρωποι που βλέπουν αυτή την εικόνα είναι σε θέση να είναι υπεύθυνοι και να αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά συχνά αισθάνονται ευάλωτοι και πιστεύουν ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά ανά πάσα στιγμή.

Ως εκ τούτου, αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν έναν σύντροφο που θα σταθεί δίπλα τους και θα τους βοηθήσει να αισθάνονται λιγότερο βάρος στη ζωή

Το Minds Journal αναφέρει: «Νιώθετε άγχος και στρεσάρεστε εύκολα και τις περισσότερες φορές έχετε έλλειψη ύπνου. Έχετε κάνει το κλάμα συνήθεια και βρίσκετε λίγη παρηγοριά στο να αφήνετε τα δάκρυά σας να κυλούν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

«Πρέπει να αισθάνεστε ότι σας αγαπούν και σας στέργουν σε μια σχέση. Αυτό είναι που πραγματικά θέλει η καρδιά σας από έναν στοργικό σύντροφο που σας φροντίζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεστε μια μπέιμπι σίτερ.

«Χρειάζεστε έναν σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει και θα έχει επίγνωση των συναισθηματικών σας αναγκών. Χρειάζεστε κάποιον που θα σας φροντίσει βαθιά, θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια, σιγουριά και προστασία. Κάποιος που θα σας υποστηρίξει στα δύσκολα της ζωής».

Δείτε Επίσης
Τεστ προσωπικότητας: Τι λέει ο τρόπος που σταυρώνετε τα μπράτσα σας;

Ένας μάγος που διαβάζει βιβλία

Τι σημαίνει: Πρέπει να νιώθετε πνευματικά συνδεδεμένοι

Αν εντοπίσατε έναν μάγο με καπέλο να διαβάζει δύο βιβλία, αυτό υποτίθεται ότι σημαίνει ότι έχετε έντονη περιέργεια για τη ζωή και το επέκεινα, και αναζητάτε έναν σύντροφο με τον οποίο έχετε μια «πνευματική σύνδεση».

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν έντονο ενδιαφέρον για διαφορετικές θρησκείες και νιώθουν έλξη για εκείνους που μοιράζονται την περιέργειά τους για τη ζωή.

Το Minds Journal λέει: «Ποθείτε μια έντονη πνευματική σύνδεση από μια ερωτική σχέση. Για εσάς, είναι σημαντικό να μοιράζεστε έναν βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με τον σύντροφό σας, παρόλο που μπορεί να μην έχετε τις ίδιες θρησκευτικές ή πνευματικές πεποιθήσεις.

«Ωστόσο, νιώθετε έλξη από άλλα περίεργα μυαλά που λατρεύουν να γνωρίζουν για τις διαφορετικές πνευματικές πτυχές της ζωής, του κόσμου και ολόκληρου του σύμπαντος.

«Θέλετε έναν σύντροφο που να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σας για την πνευματικότητα, παρόλο που ο ίδιος μπορεί να μην είναι πνευματικός».

Δύο γυναίκες ντυμένες στα λευκά

Τι σημαίνει: Πρέπει να αισθάνεστε ότι υπάρχει πρόκληση

Αν εντοπίσατε πρώτα δύο γυναίκες ντυμένες στα λευκά, σημαίνει ότι επιθυμείτε έναν σύντροφο που θα σας προκαλεί σε πολλά επίπεδα. Επιπλέον, είστε πεισματάρηδες, πολύ συγκεντρωμένοι και «έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και της ζωής σας».

Το Minds Journal δηλώνει: «Πιστεύετε ότι η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν όλοι απλώς σε εμπιστεύονταν και έκαναν ακριβώς αυτό που τους ζητούσατε όπως ξέρετε πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα.

Αν και αυτό μπορεί να σας κάνει να ακούγεστε εγωμανείς, η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές έχετε δίκιο σχετικά με τις παρατηρήσεις, τις αντιλήψεις, τις κρίσεις, τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματά σας. Είστε ίσως το πιο έξυπνο άτομο σε κάθε δεδομένη κατάσταση και ξέρετε πώς πρέπει να πάνε τα πράγματα».

Όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις, αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν έναν σύντροφο που θα τους αντικρούσει και θα τους αμφισβητήσει, αντί να είναι υποτακτικός.

Θέλετε έναν σύντροφο που θα σας προκαλέσει σε μια ερωτική σχέση. Χρειάζεστε τον σύντροφό σας να είναι μαζί σας, να σας εμπιστεύεται και να σας υποστηρίζει. Ωστόσο, θέλετε επίσης ο σύντροφός σας να σας κοντράρει, να προβάλλει τις απόψεις του και να σας προκαλεί όταν πιστεύει ότι δεν έχετε δίκιο.

Το Minds Journal λέει: «Δεν θέλετε έναν υποταγμένο σύντροφο. Χρειάζεστε κάποιον που δεν θα φοβάται να σας προκαλέσει. Θέλετε να είστε σε μια σχέση όπου τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας μπορείτε να υποστηρίξετε και να προκαλέσετε ο ένας τον άλλον, ώστε να αναπτυχθείτε μακροπρόθεσμα».

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.