Ταξίδι ψυχαγωγίας στη Λευκάδα!

Σε ένα μαγευτικό τοπίο στα Σύβοτα της Λευκάδας, ένα επταήμερο ταξίδι ψυχαγωγίας, γεμάτο τέχνη?
Σε ένα μαγευτικό τοπίο στα Σύβοτα της Λευκάδας, ένα επταήμερο ταξίδι ψυχαγωγίας, γεμάτο τέχνη?
Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά με φόντο τα τιρκουάζ νερά του Ιονίου
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα του Artventure Camp αποτελεί η «Art Odyssey», μια τριήμερη εναλλακτική «Οδύσσεια», με μαθήματα και δραστηριότητες πάνω σε ιστιοπλοϊκό σκάφος
Φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση, θετική ενέργεια, σεβασμός στην φύση, ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, αρμονία, γεύσεις και αρώματα είναι μερικά μόνο από τα «δώρα» που θα κερδίσει κανείς από τη συμμετοχή του
Προβολή Φωτογραφιών
Σε ένα μαγευτικό τοπίο στα Σύβοτα της Λευκάδας, ένα επταήμερο ταξίδι ψυχαγωγίας, γεμάτο τέχνη?

Με σύνθημα το «Follow Your Art” διοργανώνεται το 3ο Artventure Camp από τον   Πέτρο Κούρτη και την ομάδα του στην πανέμορφη Λευκάδα. Ένα επταήμερο ταξίδι ψυχαγωγίας γεμάτο τέχνη, ρυθμό, μουσική, ευεξία, χτισμένο γύρω από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εστιάζει στην ανάπτυξη καλλιτεχνικών δεξιοτήτων, στη δημιουργική σκέψη, στη διαδραστική επικοινωνία και στις ανθρώπινες σχέσεις.

επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

Η καρδιά του καλοκαιριού ξαναχτυπά με φόντο τα τιρκουάζ νερά του Ιονίου και αφετηρία τα πανέμορφα Σύβοτα Λευκάδας. Το Artventure Camp είναι ένα επιτυχημένο concept καλλιτεχνικών-εκπαιδευτικών διακοπών με την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης μουσικού και εκπαιδευτικού Πέτρου Κούρτη, ο οποίος πλαισιώνεται από μια ομάδα καταξιωμένων καλλιτεχνών και εκπαιδευτών.

«Μέσα από τα είκοσι χρόνια πείρας μου ως μουσικός και εκπαιδευτικός έχω μάθει ότι οι δεξιότητες και το πνεύμα αναπτύσσονται καλύτερα μέσα από τη ζωή και τη δράση μέσα στη φύση. Γινόμαστε ομάδα, ανακαλύπτουμε τα ταλέντα μας και την καλλιτεχνική μας φύση, ακούμε το σώμα μας, μαθαίνουμε τον εαυτό μας, μοιραζόμαστε ιδέες και γνώσεις, δημιουργούμε πρωτότυπα ομαδικά projects, εξερευνούμε τον τόπο, γνωρίζουμε τους ανθρώπους, τις τοπικές παραδόσεις», λέει ο Πέτρος Κούρτης.

Σε έναν υπέροχο τόπο

Το σκηνικό είναι πραγματικά απαράμιλλο: Μία κρυφή παραλία, ένα ονειρικό φαράγγι, ένας παραμυθένιος καταρράκτης, το κατανυκτικό προαύλιο μίας εκκλησίας, η επιβλητική θέα πάνω στο βουνό αλλά και το χαρακτηριστικό γαλάζιο του Ιονίου φιλοξενούν τις καλλιτεχνικές εξερευνήσεις της ομάδας. Highlight του Artventure Camp αποτελεί η «Art Odyssey», μια τριήμερη εναλλακτική «Οδύσσεια», με μαθήματα και δραστηριότητες πάνω σε ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Artventure Camp είναι μια ιδέα σχεδιασμένη για κάθε άνθρωπο ή ομάδα που αναζητά πραγματικά διαδραστικές διακοπές και έχει επιθυμία να γεμίσει από γνώση μέσα από ξεχωριστές εμπειρίες. Είναι η ιδανική ευκαιρία συνδυαστικής επιμόρφωσης για όσους ασχολούνται  -ή θέλουν να ασχοληθούν- με τη μουσική, τον χορό, τη σωματική ευεξία, και την εκπαίδευση.  Είναι για όσους να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, που τολμούν να αυτοσχεδιάσουν, να μοιραστούν, να εμνεύσουν και να εμπνευστούν.

Συνδυασμός ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής αναζήτησης

Τα δρώμενα του Artventure Camp είναι ανθρωποκεντρικά και υλοποιούνται από τον Πέτρο Κούρτη και την ομάδα του, η οποία αποτελείται από καταξιωμένους καλλιτέχνες και πεπειραμένους εκπαιδευτές. Προσφέρει ένα συνδυασμό ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής αναζήτησης που βασίζεται στη βιωματική συμμετοχική μάθηση με γνώμονα τον ρυθμό, την κίνηση και τη σωματική ευεξία – κι όλα αυτά μέσα στο μοναδικό τοπίο της Λευκάδας και του Ιονίου.
Φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση, θετική ενέργεια, σεβασμός στην φύση, ομαδικό πνεύμα, συνεργασία, αρμονία, γεύσεις και αρώματα είναι μερικά μόνο από τα «δώρα» που θα κερδίσει κανείς από τη συμμετοχή του.

Μία γεύση από το πρόγραμμα

Επτά ημέρες διαδραστικών διακοπών, με μαθήματα μουσικής, κρουστών, χορού, γιόγκα και ιστιοπλοΐας! Επτά ημέρες μέσα στο απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο της Λευκάδας και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Ειδικότερα το Art Odyssey είναι η τριήμερη καλλιτεχνική «Οδύσσεια» που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες. «Σε ένα τριήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι συνθέτουμε ιδιαίτερα καλλιτεχνικά projects με έμπνευση τις περιπέτειες του Οδυσσέα και των συντρόφων του», αποκαλύπτει ο Πέτρος Κούρτης, δίνοντας μια πρόγευση από την εμπειρία.

Δείτε Επίσης
Face Yoga

Ο παγκοσμίου φήμης κρουστός και εκπαιδευτικός Πέτρος Κούρτης – που οι περισσότεροι γνωρίζουμε από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 – στη φετινή διοργάνωση του Artventure Campπλαισιώνεται από τον κορυφαίο χορογράφο και καλλιτέχνη της παγκόσμιας Tap Dance και Body Music σκηνής Max Pollak, και την καταξιωμένη εκπαιδεύτρια – γυμνάστρια Yoga και Pilates, Αργυρώ Δελή.

Πληροφορίες: Το 3ο  ARTVENTURE CAMP θα πραγματοποιηθεί σε δύο προγραμματισμένες περιόδους, από Δευτέρα 22 Αυγούστου μέχρι Κυριακή 28 Αυγούστου και από Δευτέρα 29 Αυγούστου μέχρι Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει διαμονή, welcome και farewell dinners, μαθήματα, όλα τα μουσικά όργανα, εσωτερικές μετακινήσεις, 3 μέρες ιστιοπλοΐα και όλα τα γεύματα εν πλω. Τα έξοδα μετακίνησης στη  Λευκάδα δεν περιλαμβάνονται.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.artventurecamp.com/en/,
https://www.facebook.com/artventurecamp/
,
info@artventure.gr, τηλ.: 210 9239008

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.