Boxeat: Όλα χωρούν σε ένα κουτί!

Boxeat: Όλα χωρούν σε ένα κουτί!

Το νέο, εξατομικευμένο concept υγιεινής διατροφής που αλλάζει τη ζωή μας προς το καλύτερο!

Η υγιεινή διατροφή είναι θέμα που μας αφορά όλους και μάλιστα όλο τον χρόνο και όχι μόνο τώρα που ήρθε το καλοκαίρι!  Γι’ αυτό η ομάδα της έφερε πριν έξι μήνες  στην Ελλάδα ένα νέο concept, βασισμένο στη φιλοσοφία του Wellness & Fitness, που συνδυάζει την υγιεινή διατροφή με την άσκηση και έχει ως στόχο να βελτιώσει συνολικά τη ζωή και την υγεία μας.

Με τη συγκεκριμένη πρόταση η έννοια της υγιεινής διατροφής αποσυνδέεται από εκείνη της απλής «δίαιτας». Η διατροφή μετατρέπεται  πρώτα απ’ όλα σε τρόπο ζωής. Οι ειδικοί της Boxeat αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται κανείς να στερηθεί την απόλαυση του καλού φαγητού ή να χάνει πολύτιμο χρόνο προκειμένου να τρέφεται ισορροπημένα και υγιεινά.

Η ολοκληρωμένη λύση προσφέρει τα πάντα:

  • Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε ενός, σχεδιασμένο από ειδικό διατροφολόγο.
  • Πέντε πλήρη, γκουρμέ γεύματα ημερησίως με ποικιλία γεύσεων, με φρέσκα ελληνικά υλικά και superfoods, μαγειρεμένα από ταλαντούχους σεφ λίγο πριν την παράδοση.
  • Εξειδικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης – boxfit – σχεδιασμένο από τους καλύτερους trainers.

Όλα αυτά, χωρούν στο «κουτί» της Boxeat, το οποίο παραδίδεται κάθε πρωί στην πόρτα του πελάτη! Έτσι, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς άγχος για ψώνια και μαγείρεμα, ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή του, βλέποντας μέρα με τη μέρα το αποτέλεσμα. Το concept είναι μελετημένο προσεκτικά ώστε να διευκολύνει και να εξοικονομεί χρόνο. Μάλιστα, ακόμη και η διαδικασία για να «μπει» κανείς στο σύστημα της Boxeat είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη μέσω του site της εταιρείας www.boxeat.gr.

Η πρόταση απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν τη ζωή και προσέχουν τον εαυτό τους, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν συνολικά την υγεία και τη ζωή τους, χωρίς να στερούνται τη χαρά του καλού φαγητού και χωρίς να χρειάζεται να δαπανούν χρόνο. Πρόκειται για μια έξυπνη λύση που ταιριάζει απόλυτα στους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Δείτε Επίσης
Προσοχή στο τι τρώμε!

Λίγα λόγια για τη Boxeat

Η Boxeat είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία στην Ελλάδα που ακολουθεί την παγκόσμια τάση του wellness κι έχει ως αποστολή να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας μέσα από έναν ισορροπημένο συνδυασμό υγιεινής διατροφής και άσκησης. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένα, μηνιαία προγράμματα διατροφής, σχεδιασμένα από ειδικούς διατροφολόγους, που αποτελούνται από 5 γεύματα ημερησίως, τα οποία παραδίδονται στην πόρτα του πελάτη κάθε πρωί και τα οποία ετοιμάζονται λίγες ώρες πριν από τον Σεφ της εταιρείας με τα ποιοτικότερα και φρεσκότερα υλικά. Ταυτόχρονα, η εταιρεία προσφέρει ένα μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής αποτελούμενο από 3 είδη άσκησης που για πρώτη φορά συνδυάζονται και δημιουργούν ένα πρωτοποριακό και εξειδικευμένο σύστημα εκγύμνασης. Η ομάδα της BOXEAT είναι απόλυτα προσηλωμένη στην προετοιμασία γευστικών και φρέσκων προγραμμάτων διατροφής που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στις προσωπικές ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Έτσι, η εταιρεία καταφέρνει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που εγγυούνται αποτελέσματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής και εκγύμνασης της BOXEAT μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.: 213 0060 900, ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.boxeat.gr  και στο Facebook.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.