Σε ένα παγωμένο κουτί!

Σε ένα παγωμένο κουτί!

Μας αρέσει η κομψή του εμφάνιση και μας αρέσει η υπέροχη γεύση του! Όταν όμως μαθαίνουμε ότι το frozen yogurt Chillbox «νοιάζεται» και για την υγεία και τη σιλουέτα μας, αφού έχει χαμηλές θερμίδες και χαμηλά λιπαρά, τότε απλώς γίνεται το αγαπημένο μας επιδόρπιο.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

To frozen yogurt Chillbox, παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό αγελαδινό γάλα χαμηλών λιπαρών σε ποσοστό 74-78%, γιαούρτι, φρουκτόζη, γλυκόζη, ινουλίνη, σταθεροποιητές, γαλακτοματοποιητές, δεν περιέχει συντηρητικά, αφού το μοναδικό μέσο συντήρησής του είναι η κατάψυξη.  Λόγω μάλιστα της ήπιας θερμικής επεξεργασίας που υφίσταται (παστερίωση), διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών του φρέσκου γάλακτος βιταμίνες, όπως οι Α, B2, B12 και D, που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, ενώ χάρη στο μεγάλο ποσοστό φρέσκου γάλακτος που περιέχει, αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές ασβεστίου φωσφόρου και άλλων μεταλλικών στοιχείων.

Όλες οι γεύσεις έχουν έως 1,5% λιπαρά που προέρχονται από το γάλα και το γιαούρτι. Οι γεύσεις που έχουν έως 2,8% λιπαρά είναι η σοκολάτα και η πραλίνα φουντουκιού, από τα λιπαρά του κακάου και του φουντουκιού. Αντίστοιχα, η περιεκτικότητα ενός κοινού παγωτού είναι 6-10% σε λιπαρά ζωικής ή και φυτικής προέλευσης. Επακόλουθο είναι ότι είναι χαμηλό σε θερμίδες. Έτσι, η  φυσική γεύση έχει 96 θερμίδες ανά 100 γρ.,οι υπόλοιπες έως 120 θερμίδες, ενώ ένα κοινό παγωτό έχει 180-300 θερμίδες. Μηδενική κρυσταλλική ζάχαρη έχουν η φυσική γεύση και η σοκολάτα, ενώ οι υπόλοιπες γεύσεις περιέχουν κρυσταλλική ζάχαρη σε ποσοστό μικρότερο του 1,5% που προέρχεται από τις πάστες των φρούτων (φράουλα, μπανάνα κ.λπ.).

Όλες οι γεύσεις του frozen yogurt Chillbox δεν περιέχουν γλουτένη και συνεπώς είναι κατάλληλες για άτομα που έχουν δυσανεξία σε αυτή. Επιπλέον, περιέχει ινουλίνη (φυτική ίνα) σε ποσοστό 2,8%, μια φυσική ουσία που υπάρχει σε πολλά φρούτα και λαχανικά (όπως και στη ρίζα ραδικιού απ΄ όπου προέρχεται η συγκεκριμένη που χρησιμοποιείται στο frozen yogurt Chillbox). Η ίδια μορφή φυτικών ινών χρησιμοποιείται ευρέως και σε βρεφικές τροφές, δημητριακά και μπάρες δημητριακών, επιδόρπια, γιαούρτια κ.α. Οι φυτικές ίνες ως γνωστόν ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού, βελτιώνουν τη λειτουργιά του και αυξάνουν τον μεταβολισμό.

Δείτε Επίσης
Παγωμένο γιαούρτι με πράσινο τσάι και μέλι

Τι άλλο να επιθυμήσει κανείς; Ίσως τη σιγουριά της πιστοποίησης ποιότητας που και αυτό είναι εγγυημένο, αφού το Chillbox frozen yogurt παράγεται στην Ελλάδα με παραγωγική διαδικασία που ακολουθεί διπλό σύστημα ποιότητας και είναι πιστοποιημένη γι’ αυτό κατά τα πρότυπα  ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 (HACCP), διαθέτει Σύστημα Ποιότητας Λειτουργίας καταστημάτων και Εγγύηση ποιότητας τελικού προϊόντος.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αναδεικνύουν το frozen yogurt Chillbox στην υγιεινότερη γευστική πρόταση επιδορπίου.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.