Ας φροντίσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα με προσοχή και στο περιβάλλον

Ας φροντίσουμε τα αγαπημένα μας ρούχα με προσοχή και στο περιβάλλον

H LG Electronics στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση και μέσα από την καμπάνια #CareForWhatYouWear, προσκαλεί τους καταναλωτές να υιοθετήσουν βιώσιμες συνήθειες για την φροντίδα των ρούχων. 

Μετά την επιτυχία του video για την καμπάνια #CareForWhatYouWear που συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές και την συνεργασία της εταιρείας με το κορυφαίο διαδικτυακό luxury brand λιανικής πώλησης «NET-A-PORTER», η LG παρουσιάζει μια νέα σειρά βίντεο με τίτλο “Care For What Wear” για να αναδείξει την αγάπη που έχουμε για τα ρούχα μας.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής της καμπάνιας, η εταιρεία προσκαλεί τους καταναλωτές να “μοιραστούν” τις ιστορίες που “κρύβονται” πίσω από τα πιο αγαπημένα τους ρούχα με τα hashtags #MyCherishedClothes και #CareForWhatYouWear.

Οι καινοτόμες οικιακές συσκευές της LG συμβάλλουν στην παράταση της διάρκειας ζωής όλων των τύπων ρούχων, ελαχιστοποιώντας τις φθορές στο ύφασμα.

Συγκεκριμένα, τα έξυπνα πλυντήρια ρούχων με τεχνολογία AI DD™ ανιχνεύουν το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγουν αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις, προστατεύοντας τα υφάσματα από φθορές.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία αυτόματης δοσολογίας ezDispense™ χρησιμοποιείται η ακριβής ποσότητα απορρυπαντικού που χρειάζεται στην κάθε πλύση, ενώ με τη λειτουργία TurboWash 360™ μια ολοκληρωμένη πλύση διαρκεί 39 λεπτά, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.

Παράλληλα, τα  στεγνωτήρια DUAL Inverter Heat Pump της LG, προσφέρουν ήπια φροντίδα στα ρούχα, καθώς η λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία, αποτρέπει το μάζεμα και τις φθορές, ενώ το ράφι στεγνώματος προσφέρει ακόμα περισσότερη προστασία για τα ευαίσθητα υφάσματα.

Επιπλέον, το LG Styler φρεσκάρει τα ρούχα με τη δύναμη του ατμού, απομακρύνοντας ανεπιθύμητες οσμές και βλαβερούς ρύπους, γρήγορα και αποτελεσματικά από την άνεση του σπιτιού σας.

Δείτε Επίσης
Μειώστε τη σπατάλη τροφίμων!

Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™ του LG Styler, μειώνουν τα αλλεργιογόνα, τις οσμές και τις ζάρες στα ρούχα σας.

Έτσι, η φροντίδα κοστουμιών, πουλόβερ, φορεμάτων, δερμάτινων, παλτό και άλλων ρούχων, γίνεται απλά και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, προσφέροντας απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας.

Η LG πιστεύει ότι όλοι μπορούν να επιτύχουν έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ξεκινώντας με μικρά βήματα για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος των απορριμμάτων υφασμάτων μέσα από έναν τρόπο ζωής που σέβεται τον πλανήτη.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις οικιακές συσκευές της LG, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/oikiakes-syskeves.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.