Οι αλογοουρές της σεζόν

Οι αλογοουρές της σεζόν

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, πολύ συχνά νιώθουμε την ανάγκη να αφήσουμε το μοιραίο λουκ ή το επιμελημένο μας χτένισμα και το μόνο που θέλουμε είναι να πιάσουμε τα μαλλιά μας. Δείτε λοιπόν, τις τάσεις για μία μοδάτη αλογοουρά για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Χαλαρή αλογοουρά

Για μεγάλου ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Πιάνετε τα μαλλιά στις δύο πλευρές του κεφαλιού και τα στρίβετε χαλαρά. Τα πιάνετε στη βάση του αυχένα με ένα κλιπ για να στερεωθούν καλά. Πολύ της μόδας φέτος τα μεταλλικά κλιπ.

Επιμελώς ατημέλητη αλογοουρά

Ανάλαφρο στιλ και νεανικό λουκ. Πιάνετε τα μαλλιά προς το κέντρο του κεφαλιού σε μία αλογοουρά αφήνοντάς τα ατημέλητα. Ταυτόχρονα, αφήνετε ελεύθερες μερικές τουφίτσες να πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Για πιο επίσημες εμφανίσεις, τόσο για μακριά όσο και για κοντύτερα μαλλιά
Για πιο επίσημες εμφανίσεις, τόσο για μακριά όσο και για κοντύτερα μαλλιά

Αλογοουρά με κόμπους

Μία σειρά από τρεις ή και τέσσερα πιασίματα κατά μήκος της αλογοουράς χαρίζουν ένα ιδιαίτερο λουκ, κατάλληλο και για βραδινές εμφανίσεις. Η απαραίτητη συνθήκη είναι να έχετε μακριά και ίσια μαλλιά.

Αλογοουρά για μέτριου μήκους μαλλιά

Είναι η ανάλογη εκδοχή της επιμελώς ατημέλητης αλογοουράς για κοντύτερα μαλλιά. Με το κατάλληλο λουκ, μπορεί να αποτελέσει χτένισμα και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Δείτε Επίσης
Μαλλιά που μας δείχνουν μεγαλύτερες; Τα ναι και τα όχι που «κόβουν» χρόνια!

Aλογοουρά με πλεξίδα

Είναι αλήθεια ότι για να δημιουργήσετε αυτό το χτένισμα χρειάζεται να έχετε αρκετά πυκνά μαλλιά. Φτιάχνετε μία λεπτή κοτσίδα στο ένα πλάι και στη συνέχεια πιάνεται όλα τα υπόλοιπα μαλλιά και τα δένετε στην αρχή του αυχένα.

Αλογοουρά με πλεξίδα ή δεμένη ψηλά;
Αλογοουρά με πλεξίδα ή δεμένη ψηλά;

Αλογοουρά δεμένη ψηλά

Ανάλαφρη και πολύ καλοκαιρινή, αλλά πρέπει να έχετε μακριά μαλλιά ή έστω… εξτένσιον. Κατά τα άλλα, δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να πιάστε τα μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού και να τους δώσετε σχήμα μπούκλας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.