Τάση μακιγιάζ: Το άι λάινερ στο εσωτερικό του βλεφάρου είναι στη μόδα!

Τάση μακιγιάζ: Το άι λάινερ στο εσωτερικό του βλεφάρου είναι στη μόδα!

Το άι λάινερ είναι ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα μακιγιάζ. Με μια απλή γραμμή, μπορείτε να αλλάξετε εντελώς το βλέμμα σας και να αναδείξετε τα μάτια σας. Η κοινότητα της ομορφιάς στρέφει την προσοχή της στο άι λάινερ στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου που μπορεί να κάνει θαύματα! Από το να σας κάνει να έχετε πιο ζωντανό έως ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα το waterline eyeliner μπορεί να αναδείξει το μακιγιάζ σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Για παράδειγμα, τα μάτια σειρήνας ήταν μία από τις viral τεχνικές eyeliner στο την περασμένη χρονιά. Το λουκ συνδυάζει ένα μακρόστενο μάτι της γάτας με μια μυτερή εσωτερική γραμμή δημιουργώντας μια έντονη εμφάνιση κατάλληλη για τα περισσότερα σχήματα ματιών. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές τάσεις μακιγιάζ που υπόσχονται να κυριαρχήσουν το 2023.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η εφαρμογή του άι λάινερ στο εσωτερικό του βλέφαρου μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα των ματιών, γι’ αυτό χρειάζεστε τα σωστά προϊόντα και τη σωστή τους χρήση.

Να είστε προσεκτικές με τη φόρμουλα που χρησιμοποιείτε

Η makeup artist Ehlie Luna συνιστά τη χρήση αδιάβροχων άι λάινερ που έχουν κρεμώδη υφή. Αποφύγετε οποιεσδήποτε υγρές φόρμουλες καθώς μπορεί να μπουν στα μάτια σας και να προκαλέσουν ερεθισμό.

Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, ένα  αδιάβροχο άι λάινερ μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όσες φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής επειδή μπορεί να τους λερώσουν.

Η μέσα γραμμή των βλεφαρίδων σας είναι γενικά μια ευαίσθητη περιοχή για να εφαρμόσετε μακιγιάζ. Λόγω της εγγύτητας με το μάτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα προϊόν που είναι αδιάβροχο και ασφαλές για τα μάτια.

Δεν συνιστάται η χρήση υγρών άι λάνερ, καθώς θα τρέξουν και θα μπορούσαν να είναι επιβλαβή για τα μάτια. Εάν το προϊόν σας εξακολουθεί να τρέχει, ανεξάρτητα από τη φόρμουλα, δοκιμάστε να περάσετε μια μπατονέτα πάνω από την κάτω γραμμή σας για να απορροφήσετε την επιπλέον υγρασία.

Μια άλλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε είναι το kajal ή το kohl, ένα είδος eyeliner ειδικά κατασκευασμένο για την ίσαλο γραμμή. Το μολύβι αυτό είναι αρκετά μαλακό, διατίθεται σε πολλαπλά ματ και λαμπερά χρώματα και έχει κρεμώδη υφή ιδανική για εφαρμογή σε αυτό το σημείο του ματιού.

Η εφαρμογή μιας μαύρης ή σκούρας απόχρωσης άι λάινερ στην ίσαλο γραμμή μπορεί να προσθέσει όγκο στις κάτω βλεφαρίδες και να ενισχύσει το σχήμα των ματιών σας.

Δυστυχώς, η εφαρμογή άι λάινερ στην ίσαλο γραμμή των ματιών σας δεν είναι τόσο εύκολη. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άι λάινερ υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Η βασική αρχή… είναι εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση!

Δείτε Επίσης
Εντυπωσιάστε με χρωματιστά άι-λάινερ!

Το κόλπο για να εφαρμόσετε την τέλεια γραμμή στο εσωτερικό του βλεφάρου είναι εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση. Πώς να ξεκινήσετε;

  • Για αρχή, οι μακιγιέρ προτείνουν να γυρίσετε τις βλεφαρίδες με ένα ψαλίδι βλεφαρίδων, πριν καν πιάσετε το eyeliner. Το μικρό αυτό κόλπο κάνει την εφαρμογή πιο απλή γιατί θα απομακρύνει τις βλεφαρίδες και θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα της ίσαλης γραμμής σας.
  • Η συνηθισμένη ρουτίνα: Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας την άκρη του δακτύλου σας για να ανασηκώσετε απαλά το βλέφαρο, αποκαλύπτοντας την άνω ίσαλο γραμμή.
  • Πάρτε ένα φρέσκα ακονισμένο μολύβι και κοιτάξτε ευθεία μπροστά σε έναν καθρέφτη, γλιστρώντας τη μυτερή άκρη του μολυβιού κατά μήκος της επάνω ίσαλας γραμμής, από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού.
  • Επαναλάβετε για την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, χρησιμοποιώντας ξανά την άκρη του δακτύλου σας για να ανασηκώσετε απαλά τη γραμμή μακριά από το μάτι. Είστε ήδη επαγγελματίας!

Δείξτε φρέσκια και ξύπνια με αυτά τα χρώματα άι λάινερ

Εντάξει, ο καφές μπορεί να κάνει θαύματα για να μας ξυπνήσει! Αλλά δεν μπορεί πάντα να μας κάνει να φαινόμαστε ξύπνιες! Εκεί έρχονται να σας σώσουν τα ανοιχτόχρωμα άι λάινερ!

Η εφαρμογή λευκού eyeliner στην ίσαλο γραμμή είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να φαίνεστε φρέσκια σε ελάχιστο χρόνο. Φωτίζει αμέσως τα μάτια και κάνει τους βολβούς να φαίνονται πιο λευκοί.

Εάν το λευκό σας φαίνεται πολύ δυνατό, σκεφτείτε έναν ουδέτερο τόνο. Η Victoria Beckham είναι μεγάλη θαυμάστρια των nude waterline eyeliners, όπως αποκάλυψε η Vogue.

«Η ουδέτερη απόχρωση εξισορροπεί οποιαδήποτε ερυθρότητα κατά μήκος της ίσαλης γραμμής και φωτίζει το λευκό των ματιών μου. Το θεωρώ σχεδόν μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μου. Αν παραλείπω το μακιγιάζ, πιστέψτε με ότι δεν παραλείπω αυτή την κίνηση με το μολύβι. Μου αρέσει να το αποκαλώ αυτή τη μαγική στιγμή της ρουτίνας μου», είπε η Victoria Beckham.

Πώς να αποφεύγετε προβλήματα στα μάτια σας όταν βάζετε άι λάινερ

  • Φυσικά, σύμφωνα με τους οφθαλμίατρους καλύτερα είναι να μην βάζετε κανένα καλλυντικό προϊόν στο εσωτερικό των βλεφάρων!
  • Εφαρμόστε το μόνο στην εξωτερική πλευρά των βλεφαρίδων κατά μήκος του βλεφάρου.
  • Να ακονίζετε καλά το μολύβι του eyeliner πριν από κάθε εφαρμογή και να απομακρύνετε πρώτα τα όποια υπολείμματα που έχουν κολλήσει στην άκρη του.
  • Στη συνέχεια σπάστε λίγο την κοφτερή μύτη του μολυβιού με ένα νυχοκόπτη πριν από κάθε χρήση.
  • Πάντα να αφαιρείτε πλήρως το μακιγιάζ των ματιών πριν πέσετε για ύπνο.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.