Στον καιρό του κορωνοϊού, η LVMH παράγει αντισηπτικά τζελ αντί για αρώματα!

Στον καιρό του κορωνοϊού, η LVMH παράγει αντισηπτικά τζελ αντί για αρώματα!

Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, ο όμιλος πολυτελών ειδών LVMH, (με άλλα λόγια o Louis Vuitton),  ξεκινά την παραγωγή αντισηπτικών τζελ στα εργοστάσια της στη Γαλλία. Έτσι αντί για πολυτελή αρώματα και καλλυντικά, οι γραμμές παραγωγής για τις διάσημες μάρκες Christian Dior, Guerlain και Givenchy αλλάζουν χρήση!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αλλάζει ριζικά η γραμμή παραγωγής στα εργοστάσια της LVMH (για τις μάρκες Christian Dior, Guerlain και Givenchy) εν μέσω κορωνοϊού, καθώς από αρώματα και καλλυντικά πλέον θα παράγονται και «αλκοολικά» τζελ, τα γνωστά σε όλους μας αντισηπτικά / αντιβακτηριακά τζελ χεριών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα στα μεγάλα παγκόσμια δίκτυα, ο οίκος πολυτελών προϊόντων περιόρισε δραστικά την παραγωγή καλλυντικών και αρωμάτων για τις εταιρείες της, για να παράγει απολυμαντικά υγρά, αρχής γενομένης τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την αγορά με προϊόντα που βρίσκονται σε έλλειψη, εξαιτίας τόσο της αυξημένης ζήτησης, όσο και των μειωμένων εισαγωγών αντίστοιχων προϊόντων από τρίτες χώρες.

Δείτε Επίσης
Η γενιά Ζ επηρεάζει και τον χώρο των αρωμάτων!

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γαλλικός κολοσσός πολυτελών προϊόντων θα παραδώσει τα απολυμαντικά στις γαλλικές αρχές και στο Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομειακά συστήματα της Ευρώπης, χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

«Με αυτή την πρωτοβουλία, ο όμιλος LVMH προσπαθεί να βοηθήσει στη μείωση του ρίσκου, περιορίζοντας την έλλειψη απαραίτητων προϊόντων υγιεινής στη Γαλλία, σε μία προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του νέου κορονωϊού» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.