Περιηγηθείτε εικονικά στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

Περιηγηθείτε εικονικά στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

Στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, η σύγχρονη τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία του επισκέπτη και προσφέρει την πιο δια-δραστική εμπειρία εικονικής περιήγησης στους χώρους του Μουσείου. Δείτε την ιστορία της επικοινωνίας να ξετυλίγεται διαδικτυακά μπροστά σας.

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες το Μουσείο Τηλεπικοινωνίων Ομίλου ΟΤΕ, διατηρεί πάντα ανοιχτή την πόρτα του επί της οδού Πρωτέως 25 στη Ν. Κηφισιά, αλλά  ταυτόχρονα προσφέρει την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να το επισκεφθούν και να ανακαλύψουν την  ιστορία της επικοινωνίας, από το σπίτι ή από όπου επιθυμούν.

Πώς; Μπαίνοντας στο site του https://www.otegroupmuseum.gr/portal/virtual-tour Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ και κάνοντας απλά ένα κλικ στα 4 Virtual Tours, μπορείτε να περιηγηθείτε στην Κεντρική Έκθεση, στο TV Studio, στο Τηλεφωνικό κέντρο και στην Κινητή Τηλεφωνία.

Η περιήγηση συνοδεύεται από κείμενα, εικόνες, videos και ηχητικά αποσπάσματα, δίνοντας πρόσβαση σε πληροφορίες και ιστορίες, όπως ακριβώς θα συνέβαινε και σε μια Live ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου.

Μέσα από την εικονική περιήγηση στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, και με την ψηφιακή καθοδήγηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, η Μουσειακή εμπειρία  ενδυναμώνεται, ακόμα και εξ αποστάσεως.

Πάμε να δούμε;

Περιηγηθείτε στις θεματικές περιοχές του Virtual tour και ανακαλύψτε τα παλιά Δίκτυα επικοινωνίας με φωτιά και νερό, δείτε τον τηλεφωνικό θάλαμο Bauhaus από τη δεκαετία του ‘30, ακούστε την ώρα από τον ωρολέκτη,  επισκεφθείτε τον θρυλικό κόκκινο κερματοδέκτη, και όχι μόνο!

Συνεχίστε για να θυμηθείτε τα πρώτα τηλέφωνα με μανιβέλα και παρακολουθήστε την εξέλιξη των τηλεφωνικών συσκευών από όλες τις εποχές.

Δείτε Επίσης
Γιορτή Τηλεπικοινωνιών και Μουσείων: Μία διαφορετική ψηφιακή γιορτή!

Ταξιδέψτε με ένα ατμοκίνητο καλωδιακό πλοίο, και διαβάστε το τηλεγράφημα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ. Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο αλλά και στο μέλλον, περιηγηθείτε στις σύγχρονες πόλεις, μπείτε σε ένα τηλεοπτικό studio της δεκαετίας του ’60 και ακούστε αγαπημένες τηλεφωνικές ατάκες από κλασικές ελληνικές ταινίες, που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Τέλος, αν θέλετε και εσείς να μάθετε μια απίθανη ιστορία για τα τηλεφωνικά κέντρα, τότε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ σας προσφέρει την ευκαιρία να θυμηθείτε ηλεκτρονικά το πρώτο κινητό και να μάθετε για το πρώτο sms που στάλθηκε ποτέ.

Ανακαλύψτε κι εσείς την εικονική περιήγηση του Μουσείου Τηλεπικοινωνίων Ομίλου ΟΤΕ και διαβάσετε, ακούστε, δείτε και δημιουργήστε με αφορμή τα μουσειακά εκθέματα.

https://www.otegroupmuseum.gr/portal/virtual-tour

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.