Γάμος από συμφέρον; Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν για τα χρήματα

Γάμος από συμφέρον; Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν για τα χρήματα

Τα χρήματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον γάμο όταν πρόκειται για οικονομική σταθερότητα και πρακτικά θέματα, όπως η πληρωμή λογαριασμών και φόρων. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και θα πουν το «ναι» αν βλέπουν οικονομικό συμφέρον. Ποιοι είναι οι διψασμένοι… για χρήμα; Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να παντρευτούν για χρήματα, από τα λίγο υλιστικά έως τα εντελώς άπληστα!

6. Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι Τοξότες είναι λάτρεις του ταξιδιού, είτε αυτό σημαίνει ότι πετούν στις Κάννες με ιδιωτικό αεροπλάνο είτε κάθονται στην πρώτη σειρά της Εβδομάδας Μόδας. Αλλά το να πηγαίνεις από μέρος σε μέρος και να έχεις συναρπαστικές εμπειρίες απαιτεί χρήματα.

Επιπλέον, είναι οι απόλυτοι φοβισμένοι με τη δέσμευση, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα αν τους δοθεί λευκή κάρτα με το μπλοκ επιταγών και μία χρυσή πιστωτική..

Αυτό το ζώδιο της Φωτιάς δεν είναι πρόθυμο να δεσμευθεί, αλλά θα είναι σε επιφυλακή για έναν σύντροφο που μπορεί να χρηματοδοτήσει τις ακριβές του συνήθειες.

5. Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθύες όχι μόνο είναι οι μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, αλλά είναι και ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Ως εκ τούτου, φαντασιώνονται τα πάντα, «από έναν γάμο με σταρ του κινηματογράφου μέχρι ένα μήνα τού μέλιτος στα Μπόρα Μπόρα».

Αλλά αυτές οι φαντασιώσεις δεν είναι φτηνές. Οι Ιχθείς που κυβερνώνται από τον Δία παρασύρονται εύκολα από έναν σύζυγο που μπορεί να προσφέρει τη μεγαλύτερη λάμψη.

Αυτή η προσέγγιση VIP μπορεί επίσης να μεταφραστεί σε φιλίες, καθώς πολλές φορές οι Ιχθύες θέλουν να κάνουν παρέα μόνο με άτομα που θεωρούν ότι είναι υψηλού επιπέδου.

4. Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι Λέοντες είναι ισχυροί, γεννημένοι ηγέτες που αναζητούν συντρόφους στο ίδιο επίπεδο με αυτούς – πράγμα που συχνά σημαίνει ότι θέλουν κάποιον πλούσιο και με επιρροή.

Βλέπουν τον εαυτό τους ως λαμπερά αστέρια και περιμένουν από τον σύντροφό τους να αντικατοπτρίζει τη δική τους εικόνα.

Επειδή είναι τόσο ισχυρό ζώδιο, είναι εύκολο για αυτούς να βρουν εύπορους συντρόφους. Μπορούν να τραβήξουν οποιονδήποτε στην τροχιά τους με το αναμφισβήτητο χάρισμα και τη θετικότητά τους.

3. Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι φιλόδοξοι Σκορπιοί είναι υπολογιστές σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, ακόμα και στον αισθηματικό τομέα. Αν αυτό σημαίνει ότι θα βρουν έναν σύντροφο που θα τους κάνει οικονομικά σταθερούς, τότε ας είναι!

Οι Σκορπιοί παρακινούνται από σεξ, χρήματα, ακίνητα, μυστικά και περιουσιακά στοιχεία άλλων ανθρώπων, κάτι που τους κάνει να θέλουν να φτάσουν στο σημείο να φυλάξουν τον σύντροφό τους μέχρι θανάτου.

Δείτε Επίσης

Υπάρχει ένα μυστικό που οι γυναίκες δεν θέλουν να το ξέρετε…

Βλέπουν επίσης τον γάμο ως έναν τρόπο για να ανυψώσουν την κοινωνική τους θέση. Καθοδηγούμενοι από την ανάγκη τους για δύναμη, θα επιλέξουν τα χρήματα από την αγάπη οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας!

2. Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Οι Ταύροι είναι βαθιά «χωμένοι» στην υπερβολή. Αγαπούν τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή, αλλά δεν έχουν την ώθηση να δουλέψουν γι’ αυτά, αφού είναι το ζώδιο που συχνά θεωρείται τεμπέλικο

Εκτός από τις υλιστικές τους τάσεις, οι Ταύροι δίνουν μεγάλη αξία στη σταθερότητα και την άνεση. Η επίτευξη οικονομικής ασφάλειας είναι πιθανόν να βρίσκεται στη λίστα των στόχων τους και μπορεί να παντρευτούν για χρήματα για να φτάσουν εκεί.

Βλέπουν τον γάμο ως μια ευκαιρία να ζήσουν τη ζωή που θέλουν χωρίς να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια.

1. Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και της ομορφιάς, οι Ζυγοί θέλουν να ζουν πλουσιοπάροχα. Έχουν ακριβό γούστο, ειδικά όταν πρόκειται για ρούχα, προτιμήσεις για φαγητό ή διακόσμηση του σπιτιού τους και είναι πρόθυμοι να παντρευτούν για χρήματα για να αποκτήσουν τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής που θέλουν.

Τα χρήματα τραβούν τον Ζυγό σαν τη «νυχτοπεταλούδα στη φλόγα». Χρειάζεται να περιβάλλεται από κομψότητα και ομορφιά για να νιώσει πληρότητα.

Λόγω των ισχυρών κοινωνικών τους δεξιοτήτων, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ταιριάζουν με άτομα της υψηλής κοινωνίας. Θα χρησιμοποιήσουν τη γοητεία τους για να χτίσουν γρήγορα σχέσεις με πλούσιους και ισχυρούς.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.