Φτιάξτε μόνες σας τα πιο καλοκαιρινά αθλητικά παπούτσια!

Φτιάξτε μόνες σας τα πιο καλοκαιρινά αθλητικά παπούτσια!

Θέλετε να κάνετε τα απλά αθλητικά ή πάνινα παπούτσια σας μοναδικά; Να τους δώσετε μία πινελιά διασκεδαστική και διαφορετική; Λοιπόν, αν «πιάνουν» τα χέρια σας και τα καταφέρνετε λίγο με τη ζωγραφική, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα ζευγάρι απλά αθλητικά σε λευκό χρώμα και να τα κάνετε «καρπουζένια»! Μία τέλεια ιδέα για το καλοκαίρι.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Η ιδέα είναι απλή, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα στα πόδια σας και όλοι θα ρωτούν από πού τα αγοράσατε! Μόνο που θα εντυπωσιάσετε λέγοντας ότι τα φτιάξατε μόνες σας. Μία ωραία και οικονομική ιδέα για να δώσετε μία δροσερή πνοή σε ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά ή πάνινα παπούτσια.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Απλά λευκά πάνινα παπούτσια
  • Βαφή για ύφασμα σε πράσινο και ροζ
  • Μικρά πινέλα
  • Μαρκαδόρο ζωγραφικής με λεπτή μύτη σε μαύρο χρώμα

Βήμα 1

Παίρνετε τη βαφή για ύφασμα πράσινου χρώματος και σχεδιάζετε μία γραμμή περίπου στα 3/4 από τη μύτη των παπουτσιών σας. Θα είναι ακόμη ωραιότερη αν την κάνετε σε σχήμα μισοφέγγαρου που να θυμίζει φέτα από καρπούζι. Κάντε την περίπου μισό εκατοστό ή λίγο περισσότερο, καθώς θα θυμίζει τη φλοίδα του καρπουζιού.

Βήμα 2

Αρχίζετε να βάφετε με τη ροζ βαφή προσεκτικά από τη μύτη του παπουτσιού, αφήνοντας μία λεπτή γραμμή, ανάμεσα στην πράσινη γραμμή και στο ροζ χρώμα. Αφήνετε να στεγνώσει.

Δείτε Επίσης
Φθαρμένο δερμάτινο μπουφάν: Η νέα άφιξη στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα

Βήμα 3

Χρησιμοποιώντας τον μαρκαδόρο ζωγραφικής, κάνετε μικρές πινελιές που να μοιάζουν με τα κουκούτσια του καρπουζιού. Και αυτό είναι όλο!

Εύκολο δεν είναι;

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.