Τζον Γκαλιάνο: Η επιστροφή

Τζον Γκαλιάνο: Η επιστροφή
Τζον Γκαλιάνο: Η επιστροφή
Ο Renzo Rosso, εκπρόσωπος του ομίλου OTB στον οποίο ανήκει ο οίκος μόδας Maison Martin Margiela
Ο αγνώριστος Γκαλιάνο στη νέα του θέση, ως creative director του Maison Martin Margiela
Προβολή Φωτογραφιών
Τζον Γκαλιάνο: Η επιστροφή

Ο Τζον Γκαλιάνο επιστρέφει. Μετά την “πτώση” του από τον Dior λόγω… διαγωγής κοσμίας, o Βρετανός σχεδιαστής επανέρχεται στον χώρο της μόδας, ως creative director του γαλλικού οίκου Maison Martin Margiela.

Από το 2011, όταν και απολύθηκε από τον Christian Dior επειδή επιτέθηκε μεθυσμένος σε ζευγάρι ηλικιωμένων, βρίζοντας και κάνοντας αντισημιτικά σχόλια, ο 53χρονος σήμερα Γκαλιάνο διατηρεί χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητος από τα φώτα της δημοσιότητας. Πέρυσι, “πέρασε” για τρεις εβδομάδες από τον Oscar de La Renta αλλά τα ναρκωτικά και το αλκοόλ τον έδιωξαν και από εκεί. Τελικά ανέλαβε την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στη ρωσική αλυσίδα αρωμάτων L’Etoile [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ]– μέχρι σήμερα.

“Ο οίκος Margiela είναι έτοιμος για μια νέα χαρισματική, δημιουργική ψυχή,” δήλωσε ο Renzo Rosso, εκπρόσωπος του ομίλου OTB στον οποίο ανήκει ο οίκος μόδας. “Ο John Galliano είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όλων των εποχών. Ανυπομονώ για την επιστροφή του και για την ονειρική μόδα που μόνο αυτός μπορεί να δημιουργήσει,” πρόσθεσε.

Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανήρτησε ο οίκος, ο σχεδιαστής εμφανίζεται αγνώριστος… Κοντοκουρεμένος, ξυρισμένος και κοστουμαρισμένος, το άκρως αντίθετο από τον έξαλλο προ τετραετίας Γκαλιάνο.

Δείτε Επίσης
Ο John Galliano κατακτά το θέατρο

Η πρώτη κολεξιόν του… ανανεωμένου Βρετανού μόδιστρου θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Ο Γκαλιάνο θεωρείται ότι  ένας από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές της γενιάς του και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του “Βρετανού Σχεδιαστή της Χρονιάς” τέσσερις φορές.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.