Αγίου Βαλεντίνου και μόνη; Τέλεια!

Αγίου Βαλεντίνου και μόνη; Τέλεια!

Ήρθε πάλι αυτή η μέρα του χρόνου. Η μέρα που τα ζευγαράκια ανταλλάζουν κιτς δώρα και τρώνε σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Κι εσείς είστε single. Και τι πειράζει;

από τη Σοφία Κροκιδά

Αν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συνηθίζετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας επειδή δεν έχει με ποιον να μοιραστεί τριαντάφυλλα και τρουφάκια, διαβάστε παρακάτω τους 6 λόγους που δεν θα έπρεπε να σας νοιάζει καθόλου!

1. Είστε μια χαρά

Ήρθε 14 Φεβρουαρίου. Μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Αλλά εσείς γιατί νομίζετε ότι ξαφνικά ξεφύτρωσαν παντού ευτυχισμένα ζευγαράκια; Κάνετε λάθος! Υπήρχαν στις 13 Φεβρουαρίου και θα υπάρχουν και στις 15. Κι εσείς είστε μια χαρά!

2. Είστε μια χαρά

Αγνοήστε τα social media που μας κάνουν να νομίζουμε ότι όλα τα ζευγάρια είναι ευτυχισμένα. Μην ξεχνάτε, είναι άνθρωποι σαν κι εσάς, με τα προβλήματά τους και τα λάθη τους. Και αν νομίζετε ότι ακόμα και οι singles ξέρουν να είναι singles καλύτερα από εσάς, κάνετε λάθος. Είναι ακριβώς όπως κι εσείς. Κι εσείς είστε μια χαρά!

3. Είστε μια χαρά

Ναι, σε όλες μας αρέσουν οι σχέσεις. Η συντροφικότητα είναι τέλεια και καμιά φορά ζηλεύουμε με εκείνα τα φαινομενικά τέλεια ζευγάρια που κάνουν τις υπόλοιπες σχέσεις μας να φαίνονται ασήμαντες.  Μην ξεχνάτε όμως ότι σ’ αυτή τη ζωή δεν έχει σημασία μόνο ένας ερωτικός σύντροφος. Η οικογένεια και οι φίλοι μας είναι εξίσου σημαντικοί δεσμοί που μας καθοδηγούν και μας ολοκληρώνουν, δίνοντας αξία στην κάθε μας ημέρα. Είστε μια χαρά!

Δείτε Επίσης
Εσείς πώς … δεσμεύεστε; Πώς επηρεάζεται η επαγγελματική και ερωτική ζωή σας

4. Είστε μια χαρά

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές η κουλτούρα της κοινωνίας μας μάς οδηγεί να πιστεύουμε ότι δεν είμαστε ολοκληρωμένοι, αν δεν έχουμε μια σταθερή σχέση. Αυτό όμως είναι ένα ψέμα. Ένα ακόμη ψέμα είναι ότι δεν χρειαζόμαστε άλλους ανθρώπους γύρω μας. Είναι αρκετά δελεαστικό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να καταδικάσετε τη συντροφικότητα. Αλλά το να είσαι single δεν σημαίνει να είσαι και μόνος. Μην αποφεύγετε σκόπιμα την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους για να αποδείξετε την ανεξαρτησία σας. Μπορείτε να έχετε μια γεμάτη και ισορροπημένη ζωή, είτε με σχέση είτε χωρίς. Και είστε μια χαρά!

5. Είστε μια χαρά

Αν έχετε την τάση να κολλάτε στο παρελθόν, θυμηθείτε ότι όλες οι προηγούμενες σχέσεις σας δεν ήταν αποτυχίες ούτε ό,τι καλύτερο σας έχει συμβεί. Ήταν σημαντικά μαθήματα που σας διαμόρφωσαν αλλά δεν σας καθορίζουν. Είστε μια χαρά!

6. Είστε μια χαρά

Αν πάλι σκέφτεστε συνέχεια το μέλλον, μην ξεχνάτε ότι κανείς δεν ξέρει πώς έρχονται τα πράγματα. Το να κάνετε σχέδια ή να ανησυχείτε για τον επόμενο μήνα ή τον επόμενο χρόνο είναι απλά χάσιμο χρόνου. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και θυμηθείτε όσα είπαμε πιο πάνω. Με ή χωρίς σχέση, σήμερα αύριο ή και για πάντα, είστε μια χαρά!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.