Τεστ προσωπικότητας: Ποιο είναι το μήκος του μικρού σας δακτύλου; Αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά σας!

Τεστ προσωπικότητας: Ποιο είναι το μήκος του μικρού σας δακτύλου;

Είναι το μικρό δάχτυλο πιο κοντό από το παράμεσο; Είναι το μικρό δάχτυλο μακρύτερο από το παράμεσο; Γνωρίζατε ότι το μήκος του μικρού σας δακτύλου σας αποκαλύπτει τα πραγματικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας; Τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες, τη φύση, τη νοοτροπία και το στιλ συμπεριφοράς σας; Κάντε αυτό το τεστ προσωπικότητας και μάθετε τι συμβαίνει!

#1 Το μικρό δάχτυλο είναι στο ίδιο επίπεδο με το παράμεσο

Εάν το μήκος του μικρού δακτύλου σας τελειώνει στη δεύτερη βάση του παράμεσου από την κορυφή, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι έχετε μεγάλη επίγνωση των αναγκών και των επιθυμιών σας.

Είστε συντονισμένοι με την εσωτερική σας φωνή. Αποπνέετε μια ήρεμη αύρα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα γύρω σας. Δεν βιάζεστε να πάρετε καμία απόφαση, θα ζυγίσετε προσεκτικά όλες τις επιλογές. Μπορεί να είστε σε διαλογισμό ή πρακτικές που σας βοηθούν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

Έχετε επίπεδα δέσμευσης για τους στόχους σας. Βάζετε την καρδιά και το μυαλό σας για να επιτύχετε τα ορόσημά σας. Είστε επίσης πολύ πειθαρχημένοι.

Διαθέτετε εξαιρετικό αυτοέλεγχο. Εργάζεστε πάντα για να κρατάτε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας. Έχετε την τάση να μένετε σε μέρη μακριά από θόρυβο και ακαταστασία. Απολαμβάνετε γαλήνιες τοποθεσίες που σας βοηθούν να αναζωογονηθείτε και να ανανεωθείτε. Δεν σας αρέσει το χάος ή η άτακτη συμπεριφορά.

Μπορεί να έχετε μάθει να ισορροπείτε την εξωστρεφή και την εσωστρεφή πλευρά σας. Μπορεί να μην είναι εύκολο να σας πυροδοτήσει ή να σας αναστατώσει κάτι. Μπορεί να είστε πολύ παθιασμένοι με κάτι, αλλά στην επιφάνεια, μπορεί να φαίνεστε σαν ένα ηφαίστειο που μπορεί να εκραγεί κάθε λεπτό.

Μπορεί, ωστόσο, να είστε αρκετά βαρετοί κατά καιρούς στην επιδίωξη να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Μπορεί επίσης να είστε καλοί στο να αισθάνεστε πότε κάποιος σας στέλνει κακή ενέργεια.

Είσαι οργανωμένος άνθρωπος. Ακόμα κι αν ο τρόπος που οργανώνετε τα πράγματα δεν έχει νόημα για τους άλλους, σας αρέσει ο τρόπος που οδηγείτε τη ζωή σας. Δεν σας αρέσουν οι παρεμβάσεις στα καθημερινά σας θέματα.

Έχετε την τάση να κάνετε τα πράγματα με μέτρο. Προσέχετε πόσο τρώτε ή καταναλώνετε σε καθημερινή βάση. Αναζητάτε την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Θα πρέπει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας βοηθούν να διατηρήσετε τον ζήλο και την ενέργειά σας. Μερικές φορές, το να είσαι πολύ σιωπηλός μπορεί να σε κάνει θαμπό. Μπορείτε να εξασκηθείτε στον χορό ή να ασχοληθείτε με κάποια αθλήματα για να διατηρήσετε τα κίνητρά σας υψηλά.

#2 Το μήκος του μικρού δαχτύλου είναι μακρύτερο από το παράμεσο

Εάν μήκος του μικρού δακτύλου σας ξεπερνά τη δεύτερη βάση του παράμεσου από την κορυφή, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι συχνά σας θεωρούν φυσικό ηγέτη.

Είστε σίγουροι και διεκδικητικοί και δεν φοβάστε να αναλάβετε την ευθύνη. Είστε επίσης καλοί στο να παρακινείτε και να εμπνέετε τους άλλους. Τα άτομα αυτά είναι συχνά προικισμένα με αναλυτικές δεξιότητες. Είστε καλοί στο να βλέπετε μοτίβα και να κάνετε συνδέσεις.

Είστε σε θέση να λύσετε προβλήματα λογικά αλλά και δημιουργικά. Είστε επίσης καλοί στον προγραμματισμό και την οργάνωση. Οι άνθρωποι με το μικρό δάχτυλο μακρύτερο από το παράμεσο είναι συχνά δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί. Έχετε έναν μοναδικό τρόπο να βλέπετε τον κόσμο. Είστε σε θέση να βρείτε νέες και καινοτόμες ιδέες. Είστε επίσης καλοί στο να εκφράζεστε δημιουργικά.

Είστε επίσης συμπονετικοί, στοργικοί και παθιασμένοι. Είστε καλοί στην κατανόηση και τη σύνδεση με τους άλλους. Είστε σε θέση να μπείτε στη θέση των άλλων. Είστε επίσης καλοί στο να παρέχετε υποστήριξη και άνεση στους άλλους.

Μπορείτε να πείσετε τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα εάν τους λείπει το σθένος. Έχετε μια ιδιότητα πάνω σας που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν. Μερικές φορές πρέπει να μάθετε να ακούτε περισσότερο από το να αναλαμβάνετε δράση σε κάθε κατάσταση.

Γενικά, είστε μια γοητευτική προσωπικότητα. Είστε κοινωνικοί, η γοητεία σας προσελκύει ανθρώπους σαν τις μέλισσες στο μέλι. Μπορεί να είστε καλοί στο να τραβάτε την προσοχή των ανθρώπων προς το μέρος σας χωρίς καν να προσπαθείτε σκληρά.

Έχετε ισχυρές ψυχολογικές ικανότητες για να κάνετε τους ανθρώπους να σας ακούσουν. Θα μπορούσατε να είστε πολύ ενεργητικοί και μερικές φορές να καυχιέστε για τα επιτεύγματά σας. Ξέρετε πώς να αφήνετε ανεξίτηλες εντυπώσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μερικές φορές μπορεί να θολώσετε το όριο μεταξύ αυτοπεποίθησης και εγωισμού. Θα βοηθούσε αν προσπαθούσατε να είστε ταπεινοί και προσγειωμένοι. Θα πρέπει να περάσετε χρόνο στη φύση για να μάθετε να διαχειρίζεστε την υπερβολική σας ενέργεια.

Δείτε Επίσης
Σας καλύπτει η σχέση σας; Τα 12 σημάδια ότι δεν είστε ικανοποιημένη με τον σύντροφό σας

#3 Το μικρό δάχτυλο είναι πιο κοντό από το παράμεσο

Εάν το μήκος του μικρού σας δακτύλου τελειώνει κάτω από τη δεύτερη βάση του δακτύλου σας από την κορυφή, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε ένα καλόκαρδο άτομο, πολύ συμπονετικό και συναισθηματικά φορτισμένο.

Μπορεί να δυσκολεύεστε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας στα πιο νεανικά σας χρόνια. Ωστόσο, με την εμπειρία και τους πόνους, μαθαίνεις να παίρνεις τον έλεγχο της συναισθηματικής σου πλευράς.

Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στην έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων σας στις ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να θέλετε να πείτε κάτι, αλλά δυσκολεύεστε να το διατυπώσετε.

Καθώς μεγαλώνετε, μαθαίνετε να αναλαμβάνετε την ευθύνη για πράγματα και καταστάσεις χωρίς να σας κυριεύουν συναισθήματα. Μαθαίνετε να κατανοείτε τα ελαττώματά σας και να εκφράζετε την ατομικότητά σας άφοβα. Ως παιδί, μπορεί να υποφέρατε από ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας, αλλά πιθανότατα στα 25 και μετά, έχετε την τάση να χάνετε την ντροπαλότητα και να ξεπερνάτε τις καταστάσεις που ίσως ποτέ δεν είχατε σκεφτεί ότι θα μπορούσατε.

Ωστόσο, όσο τολμηρός ή εξωστρεφής κι αν γίνεστε, εκτιμάτε πολύ τα συναισθήματα. Γι’ αυτό, η φυσική σας απόκριση στο να πληγωθείτε είναι να αποσυρθείτε εντελώς ή να διακόψετε τους δεσμούς σας με αυτό το άτομο στη ζωή σας. Ωστόσο, δεν κρατάτε κακία, απλώς τον αγνοείτε. Παίρνετε την προδοσία πολύ στα σοβαρά.

Είστε το είδος του ανθρώπου που έχει όμορφη καρδιά. Θα χαιρετήσετε ανθρώπους από το πιο αδύναμο κομμάτι της κοινωνίας με πολλή αγάπη και καλοσύνη. Μπορεί συχνά να βρεθείτε να χαιρετάτε το προσωπικό του γραφείου με ζεστασιά.

Σας αρέσει να κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν ότι τους βλέπουν και τους ακούνε. Μπορεί να παρατηρήσετε πολύ τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας και μπορεί επίσης να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε άτομα που έχουν ανάγκη. Σας αρέσει να παρέχετε υποστήριξη σε άτομα με προβλήματα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε να εξασκηθείτε στη σύνταξη ενός ημερολογίου για να ξεφορτώσετε όλα τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αρθρώσετε και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ό,τι σας προβληματίζει ή θέλετε να το πείτε δυνατά, μπορείτε να το γράψετε για να νιώσετε άνετα και πιο ελεύθεροι.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.