Ανακαλύψτε 7 σημεία για να χρησιμοποιήσετε το αποσμητικό σας!

Ανακαλύψτε 7 σημεία για να χρησιμοποιήσετε το αποσμητικό σας!

Αν και οι μασχάλες μας είναι σίγουρα το σημείο του σώματος που ιδρώνει περισσότερο, δεν είναι το μόνο μέρος που χρειαζόμαστε προστασία. Ένα καλό αποσμητικό μπορεί να σταματήσει τον ιδρώτα και σε άλλα σημεία του σώματος που το έχουν ανάγκη, κυρίως στα πόδια. Ανακαλύψετε τα και  εφαρμόστε το, τώρα που οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού χτυπούν κόκκινο! 

από τη Μαρία Καλοπούλου

Πριν από όλα, να θυμάστε ότι ένα καλό αποσμητικό που μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός του κλασικού σημείου που είναι οι μασχάλες, οι ειδικοί συνιστούν να προτιμήσετε μία φυσική φόρμουλα χωρίς αλουμίνιο.

1. Στα τακούνια σας

Καινούργια παπούτσια που σας κάνουν φουσκάλες; Χρησιμοποιήστε το αντιιδρωτικό σας! Τρίψτε με την μπίλια του αποσμητικού γύρω από τις φτέρνες και στις πλευρές των ποδιών δημιουργώντας ένα στρώμα λιπαντικού που σταματά την τριβή.

2. Στη γραμμή του μπικίνι

Φαγούρα ή κοκκινίλες γύρω από τη γραμμή μπικίνι είναι κάτι που θέλετε να αποφύγετε στην εμφάνιση στην παραλία. Μία λύση είναι το άοσμο αποσμητικό σας, που θα εφαρμόσετε γύρω από περιοχή. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό από αυτό που φοράτε στις μασχάλες σας.

3. Στο εσωτερικό των μηρών σας

Μπορεί να λατρεύουμε τα σορτσάκια και τις φούστες, αλλά μερικές φορές ειδικά με τις υψηλές θερμοκρασίες και το περπάτημα, η τριβή μεταξύ των μηρών μπορεί να προκαλέσει εφίδρωση, ερυθρότητα και ερεθισμούς.  Περάστε μία απαλή στρώση αποσμητικού στο εσωτερικό των μηρών σας για να μειώσετε την τριβή.

4. Στα πόδια σας

Δεν θέλετε με τίποτα να αποχωριστείτε το στενό σας τζιν; Αλλά με τη ζέστη κολλάει; Περάστε στα πόδια σας μία ελαφριά στρώση αποσμητικό για να γλιστρήσει το ύφασμα πιο εύκολα!

Δείτε Επίσης
Το νεσεσέρ των διακοπών

5. Πίσω από τα γόνατά σας

Είναι ένα από τα σημεία που μερικοί άνθρωποι ιδρώνουν έντονα. Η απορρόφηση της εφίδρωσης πίσω από τα γόνατα μπορεί εύκολα να λυθεί με ένα σπρέι αποσμητικό ή με ένα τρίψιμο από το στικ σας.

6. Το κάτω μέρος των ποδιών σας

Ακριβώς όπως με τις μασχάλες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντιιδρωτικό στα πόδια σας για να περιορίσετε τον ιδρώτα και τις δυσάρεστες οσμές. Εφαρμόστε στις πατούσες,  αφήστε να στεγνώσουν και μετά φοράτε τα  αγαπημένα σας παπούτσια.

7. Κάτω από το στήθος σας

Καθώς αυξάνονται οι θερμοκρασίες, ο ιδρώτας κάτω από τους μαστούς αυξάνεται. Μπορείτε να αποτρέψετε τους λεκέδες και τη δυσάρεστη αίσθηση,  ψεκάζοντας με ένα αποσμητικό σπρέι στην περιοχή.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.